Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Zoek je het perfecte hoesje voor jouw telefoon? 

Een nieuwe telefoon is duur en wanneer je er dan eenmaal gekocht hebt, wil je deze ook het liefst zo lang mogelijk in nieuwstaat houden. Een goede manier om je telefoon te beschermen, is door er een speciaal hoesje voor te kopen. Dit wordt ook wel een cover genoemd. Dit hoesje doe je om je telefoon waardoor deze veel beter bestand is tegen vallen. Het kan namelijk maar zomaar gebeuren dat je je telefoon een keer uit je handen laat glippen. Je haalt je mobiel namelijk tientallen keren per dag even uit je zak en een ongelukje zit dan altijd in een klein hoekje. Voorkom daarom een hoop ellende en zorg dat je je telefoon van een stevig hoesje voorziet. Wij laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is. 

Vind het hoesje dat voor jouw telefoon gemaakt is

Als je ooit een nieuwe telefoon hebt moeten kopen, dan weet je hoeveel keus er is. Je hebt talloze merken en binnen deze merken heb je weer heel veel varianten. Dat betekent dus ook dat voor iedere soort telefoon, ook weer een speciaal hoesje bestaat. Heb je bijvoorbeeld een iPhone 13 mini, dan moet je op zoek naar een geschikt iPhone 13 mini hoesje. Als je veel keus wilt hebben, kun je je geluk het beste gaan beproeven op het internet. Daar kun je heel veel mogelijkheden vinden en doorgaans kun je daar ook profiteren van mooie aanbiedingen. Bovendien kun je eenvoudig aangeven welk merk je hebt, zodat je niet eindeloos door alle bestaande hoesjes hoeft te bladeren. 

Heb jij een Samsung? 

Vaak zien we dat mensen die geen iPhone hebben, een Samsung op zak hebben. Ondanks dat het een heel ander merk is, is ook de Samsung beter beschermd wanneer je deze in een goed hoesje doet. Heb je bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S22 hoes nodig, dan kun je deze ook online vinden. Je zult zien dat je deze hoes in heel veel uitvoeringen kunt vinden. Je kunt gaan voor een transparante versie van siliconen, maar je kunt ook gaan voor een hoesje dat in een mooie kleur is uitgebracht. Kijk daarom vooral even naar wat er allemaal mogelijk is, want je kunt zo altijd de hoes vinden die het beste bij jou past. 

Verlies je functionaliteiten door je hoesje? 

Sommige mensen denken dat wanneer zij een hoesje om hun telefoon doen, zij functionaliteiten verliezen. Dat zou van de zotte zijn en daarom zijn de hoesjes zo ontworpen dat de camera goed blijft functioneren. Sterker nog, deze is zelfs beter beschermd omdat je veel minder kans hebt op beschadigingen door vuil. Zelfs na jarenlang gebruik, blijft je telefoon nieuw wanneer je hem in een hoesje doet. Probeer dat maar eens te realiseren zonder beschermhoes, dat is bijna niet te doen. 

0