Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

We moeten het echt even hebben over de bachelorette

Yes, daar zijn we weer! We hebben inmiddels 9 afleveringen achter de rug en de Bachelorette wordt steeds spannender en spannender. We moesten met pijn in ons hart weer afscheid nemen van een paar (leuke!) kandidaten en komen steeds dichter bij de ware liefde van Gaby. De afgelopen twee afleveringen hebben weer een heleboel briljante uitspraken en dramatische scènes opgeleverd. Daarmee is het ook goed voor een berg gesprekstof, dus wij praten je met liefde weer even bij over alle drama rondom Gaby en de Boys. Er is zelfs een klein scheurtje in de hechte vriendengroep gekomen, wie had dat nou verwacht! Al dat testosteron met allemaal hetzelfde einddoel, moest dus toch een keertje fout gaan. Lees snel verder als nieuwsgierig bent naar alle ontwikkelingen!

https://www.instagram.com/p/CCJdIuzjlXZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Joey pakt een moment met Gaby om zijn hart te luchten

Aflevering 8 begint met een gezellig groepsdate op het strand. Terwijl de Boys op het handdoekjes liggen te zonnen, ziet Joey zijn kans schoon om Gaby apart te nemen. Zij had tijdens de vorige rozenceremonie haar twijfel uitgesproken over een toekomst met Joey en dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Gaby stamelt betrapt dat ze hem erg jong vindt en twijfelt omdat haar 25-jarige potentiële liefde nog lang niet toe is aan kinderen, waar zij zelf wel klaar is voor gezinsuitbreiding. Joey weet haar nét niet gerust te stellen met de woorden: “Ik zou er geen problemen mee hebben om jouw leven in te komen, ik hoop dat jij er ook nog een beetje vertrouwen in hebt.” Goh. Gaby rond het ongemakkelijke gesprek af met de disclaimer dat ze gewoon super veel nadenkt, waarin Joey zich heel erg zegt te herkennen. We betwijfelen het, Joey. We betwijfelen het. 

Gaby is weer een draaideur

Gaby ontpopt zich weer als draaideur wanneer Niels gelijk de lege plek van Joey weet te vullen. In een enorm korte tijd weet Niels wederom een arsenaal aan veren in de getrainde kont van Gaby te steken. We blijven onder de indruk van zijn kwaliteiten, hij moet ongetwijfeld een goede verkoper zijn. Tot onze verbazing lacht Gaby zich een ongeluk om hem, dus het is fijn voor hem dat deze hardnekkig versiertactiek ook echt zijn vruchten afwerpt. De rest van de Boys hebben genoeg aan elkaars gezelschap. Natuurlijk roept Jethro weer stellig dat hij precies aan Gaby kan zien dat ze even alleen wil zijn. Als je vooral zelf maar heel vaak blijft verkondigen hoe diep jullie band is, gaat ze het vast geloven, Jethro! 

Jordy zet zijn charmes en puppy-ogen volledig in de strijd

Favoriet Jordy wordt gekozen voor een ontzettend romantische date en hij zet alles op alles om het compleet te maken. “Wie is er ook als ik er niet zo uit zie of als ik verdrietig ben. Wie pakt me op en zegt dat alles goed komt?” vraagt Gaby retorisch. Prins op het witte paard Jordy bevestigt gelijk dat hij die persoon is, waar Gaby natuurlijk even verlegen van wordt. Op het einde verzegelen de lovebirds hun band zelfs met een bescheiden kus. Het lijkt er op dat favoriet Jordy weer een paar streepjes voor heeft. Zelf weet hij dit ook, want bij terugkomst in de villa begint Jordy gelijk tegen de andere Boys op te scheppen over zijn romantisch date en tongzoen (!) met Gaby. Uhh zoen? Valt ons tegen van je, Jordy! 

Gaby zet de boel even flink op stelten met een spontane rozenceremonie

De Boys zitten rustig te dineren, wanneer ze één voor één worden meegenomen. Langzaam valt het kwartje. Zou dit dan toch een rozenceremonie zijn? Gaby ontvangt de kandidaten één voor één met een grote glimlach. Gek genoeg zelfs Richie, die de nare boodschap krijgt dat hij zonder één op één date zijn koffers mag pakken. Dag Richie, we hadden het je van harte gegund! Kaspar krijgt de schrik van zijn leven wanneer Gaby hem aanspreekt op zijn assertiviteit. De boodschap is duidelijk: je moet meer van jezelf laten zien, anders lig je eruit. Hij is met de hak over de sloot, maar helaas weet Kaspar zich in de volgende aflevering niet te bewijzen. We namen ook afscheid van onze favoriete Enschedeeër, bye bye lolbroek van de groep! 

De ouders van Gaby komen even polshoogte nemen

Gaby is enorm hecht met haar ouders, dus zonder hun inbreng kan ze natuurlijk geen oordeel vellen. Daarom zijn ze even overgevlogen naar Afrika om alle jongens te leren kennen. Natuurlijk, joh. De meest opvallende opmerkingen? Jethro wilde natúúrlijk vooral van meneer en mevrouw Blaaser weten wat Gaby nodig heeft. Wow, Jethro. Wat enorm gevoelig (lees: tactisch) weer. Ultieme smoothboy Jordy is blijkbaar niet goed met ouders en Boy wil vooral tips voor de opvoeding van zijn eigen dochter. 

https://www.instagram.com/p/CCjSJ5Hg5CA/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Jethro zet op zijn beurt de boel in lichten laaien

In aflevering 9 gooit Jethro een rookbom richting zijn concurrent Jordy. Hij vertelt Gaby, geheel om altruïstische redenen natuurlijk, dat Jordy zijn zoen met Gaby flink overdreven heeft. Gaby is daar geheel begrijpelijk niet van gediend en roept de Boys op het matje. Jethro speelt de vermoorde onschuld en ook Jordy doet alsof hij van niks weet. Het eindigt met Gaby in tranen en geen van de boys die haar troost. De groep staat er bij als verloren schooljongetjes die net terecht zijn gewezen door de juf. Gaby is helemaal van de wap, maar besluit eindelijk op het oordeel van haar ouders af te gaan. Dit betekent dat de, inmiddels flink zwetende, Jordy toch een roos krijgt. Kaspar en Boy trekken aan het kortste eind. Begrijpen we niks van, wij geven Boy sowieso een roos!

https://www.instagram.com/p/CCVA5fDKb1i/?utm_source=ig_web_copy_link

Wil jij niks missen over het liefdesavontuur van Gaby? Kijk de serie op videoland of houd ons in de gaten voor nog meer updates!

0