Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Waarom zijn gouden oorbellen altijd de juiste keuze?

Wanneer je er op je best wilt uitzien, dan let je op de details. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat je sieradenkeuze heel belangrijk is. Dat je dan vaak teruggrijpt op gouden oorbellen is niet zo vreemd. Er zijn namelijk verschillende redenen waarom juist de modellen van goud zo aantrekkelijk zijn om te gebruiken. Mocht je er nog over twijfelen, dan is het misschien een goed idee om dit artikel eens door te nemen. Zo ben je voor altijd overtuigd van het dragen van deze oorbellen bij al je outfits.

De kwaliteit

De belangrijkste reden om voor oorbellen van goud te kiezen is de kwaliteit van het materiaal. Edelmetalen hebben natuurlijk altijd iets bijzonders, maar goud heeft net iets meer. Dat komt bijvoorbeeld doordat het sterker is dan zilver. Daardoor blijven de oorbellen ook over langere tijd mooi. Als je echt goud hebt, dan verkleuren ze bovendien ook niet. Daardoor blijven ze zelfs na veel dragen nog altijd mooi in de oren zitten en voel je je altijd op je best. Als je kwaliteit belangrijk vindt, dan is goud dus een goede keuze. Dit is bovendien niet het enige.

Het past overal bij

Een ander belangrijk voordeel van goud is dat het eigenlijk overal bij past. Je kan dus al je kleding en al je accessoires gemakkelijk combineren met deze oorbellen. Het is in principe dus ook heel gemakkelijk om je look compleet te maken. Wat je ook voor ogen hebt om aan te trekken, dankzij de oorbellen kan je er altijd zeker van zijn dat je het helemaal compleet maakt. Je kan het misschien al met één paar af, maar wanneer je het echt goed wilt aanpakken, dan is het slim om naar het volgende punt te kijken.

In alle soorten en maten

Het is niet zo dat er maar één gouden oorbel is. Sterker nog, werkelijk elk ontwerp dat je kan bedenken is ook in de vorm van een gouden oorbel te vinden. Het is altijd fijn om te kunnen variëren in je outfits en je accenten. Wanneer je bijvoorbeeld wat meer gekleed gaat, heb je waarschijnlijk liever andere oorbellen in je oren dan wanneer je outfit juist wat meer casual of sportief is. Alles is goed te vinden, waardoor je altijd de perfecte combinatie kan maken. Zo kan je ook eindeloos blijven variëren en altijd op een andere manier voor de dag komen.

De psychologische factor

Gouden oorbellen doen ook iets met je. Wanneer je ze in hebt, dan voel je je direct een stuk beter. Dat is altijd belangrijk. Het is wel heel fijn wanneer je goed in je vel komt te zitten. Dat je daarvoor goed gekleed moet gaan, is natuurlijk wel bekend. Wanneer je dus een paar gouden oorbellen klaar hebt liggen, kan je dan wel heel simpel zorgen dat je je net wat beter over jezelf gaat voelen. Het is ook om die reden goed om ze ervoor te kiezen. Zoek dus een aantal paren uit waar je je goed bij voelt.

0