Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Voorgevormde Bikini

Yay! Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en de zomerse kleren kunnen alweer bijna uit de kast. Dit betekent ook dat de nieuwe badmode langzaam binnen druppelt in de winkels en webshops. Een van onze favoriete merken Annadiva Swim heeft dit voorjaar ook weer een nieuwe collectie uitgebracht. Wij gaan deze zomer voor een voorgevormde bikini van dit prachtige merk. In deze blog zullen wij jullie uitleggen waarom!

De badmode collectie voor 2022

Wauw, alleen al bij het zien van de nieuwe badmode collecties krijg je zin in de zomer! Een van onze favoriete merken, Annadiva Swim, heeft deze zomer meerdere prachtige collecties op de markt gebracht. De roze Smocky collectie is een echte eyecatcher door de felle kleur, net zoals de Crible die niet alleen een mooie aqua blauwe kleur heeft, maar ook is gemaakt van een fijne badstof die jouw badpak of bikini zeker uniek maakt! Ook als je een fan bent van printjes kun je bij Annadiva Swim goed slagen. De Checky collectie heeft een ruitjespatroon en oogt super schattig! De Tropics en Palmeira collectie geven je direct een tropisch gevoel door de bladeren-, en bloemenprint.

De collectie van Annadiva Swim bestaat uit meerdere bikinitops en bikinibroekjes, waardoor je zelf jouw ideale zomerlook kunt samenstellen. Extra leuk: Annadiva Swim heeft ook bijpassende accessoires in haar assortiment, hierdoor ben je dus helemaal klaar voor een warme zomerdag!

Dan even terugkomend op onze persoonlijke favoriet: de voorgevormde bikini. Wanneer wij een nieuwe bikini uit gaan zoeken zullen we altijd voor dit model gaan. Het zit namelijk erg fijn en ziet er vaak ook erg trendy uit.

De voordelen van een voorgevormde Bikini

Niet alleen ziet een voorgevormde bikini er trendy uit, het heeft nog veel meer voordelen. Zo zorgt een voorgevormde bikini voor extra afscherming van de tepels. In de cup is namelijk een laagje verwerkt (vaak van schuim), waardoor deze extra stevig is. Daarnaast heeft de cup automatisch meer model dan wanneer deze niet voorgevormd is. 

Een voorgevormde bikini zorgt er naast het bedekken van de tepels ook voor dat het verschil tussen twee ongelijke borsten wordt verdoezeld. Doordat de cup al vorm heeft van zichzelf, zie je het verschil tussen je borsten namelijk minder erg. Dit verschil is niet altijd helemaal te coveren, maar geloof ons: er loopt geen enkele vrouw rond die twee identieke borsten heeft.

Een ander voordeel aan een voorgevormde bikini is dat deze gedragen kan worden door alle vrouwen in alle vormen en maten. Zowel vrouwen met een kleine als een grote cupmaat kunnen stralen in de voorgevormde bikini. Een voorgevormde bikini sluit vaak namelijk goed aan op je lichaam, waardoor het een perfecte fit is bij ieder lichaamstype. Bij een voorgevormde bikini is het wel extra van belang dat je de juiste maat aanschaft. Je borsten moeten namelijk goed in de cup vallen, wil je de optimale steun halen uit deze bikinitop. Een te grote bikini geeft te weinig steun, waar een te kleine bikini ervoor zorgt dat je borsten over je bikini gaan hangen. Dit ziet er niet flatterend uit en zorgt bovendien ook voor minder steun. Laat je dus eens in de zoveel tijd opmeten door een lingerie-expert, of meet jezelf op aan met een meetlint.

Ga jij deze zomer ook voor een voorgevormde bikini?

0