Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Top 5 inspirerende vrouwenboeken

Who run the world

Beyonce riep het een paar jaar geleden al. ‘Who run the world, girls!’ Want laten we eerlijk zijn, is er iets dat wij vrouwen niet kunnen? We kunnen de hele wereld aan op zowel sneakers als stiletto’s!
Er zijn daarom ook steeds meer powerboeken die geschreven zijn door powervrouwen. Boeken voor vrouwen door vrouwen. Boeken die je inspireren meer uit je leven, werk en je lovelife te halen. Want jij verdient toch enkel het beste? YES, you do!
Wij hebben daarom 5 inspirerende vrouwenboeken voor je op een rijtje gezet. Hoeveel van deze boeken heb jij al gelezen?

1. #GIRLBOSS

Dit boek vertelt het levensverhaal van Sophia Amoruso. Zij is de oprichter en CEO van haar eigen online kledingbedrijf genaamd Nasty Gal. Je kent het vast wel. Nasty Gal begon heel klein en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste internationale webshops op het gebied van fashion. Haar verhaal is inspirerend omdat ze heel veel heeft moeten overwinnen voordat ze op het punt aankwam waar ze nu is: Baas van haar eigen miljoenenbedrijf en gelukkiger dan ooit.

2. Babe, You Got This

Het boek Babe, You Got This is een leuk verzamelboek met allerlei levenslessen en adviezen. In totaal hebben 23 powervrouwen hun beste en meest kostbare adviezen over zowel hun zakenleven als hun privé leven gedeeld. Als je deze lessen en tips zult volgen zul jij gegarandeerd ook veel succes tegemoet gaan!

3. Becoming

Het boek Becoming is door Michelle Obama geschreven. De voormalig First Lady van the States wordt mede door dit boek nog meer relatable dan ze al is. Je ziet de vrouw achter de first lady. De vrouw die net zoals een andere vrouw haar eigen struggles heeft gehad op het gebied van de liefde, financiën en werk. Ook verteld ze veel over haar relatie met Barack Obama, onder andere hoe ze hem heeft ontmoet en wat ze samen allemaal hebben moeten doorstaan tijdens de weg naar het succes. Haar doorzettingsvermogen is zeer inspirerend.

4. Nice Girls Don’t Get The Corner Office

Dit boek zal je alle do’s en don’t leren over het zakenleven en zal je tips geven over hoe jij het best je carrière op kunt bouwen. Volg deze tips en je zult binnen no time ook aan het roer staan van je eigen million dollar company. Of in ieder geval heel succes vol zijn in het geen wat je wilt doen 🙂

5. Bloom

Het boek Bloom verteld het verhaal van Estée Lalonde. Ze is een blogger en een YouTuber en staat al een decennia lang aan de top. In het boek verteld ze hoe ze heeft bereikt wat ze heeft bereikt en is ze zeer open over haar vroegere struggles. Gepest worden op school, onzeker zijn over haar uiterlijk, het gevoel niet geaccepteerd te worden door andere zijn enkele onderwerpen die aan bod komen. Het boek zal je veel inzichten geven en een schop onder je kont om ook eindelijk dat gene te gaan doen wat je al heel lang wilt doen zonder dat je je druk maakt over wat anderen daar van zullen denken.

0