Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tips om jouw horloge te matchen met die van je partner

Als vrouw wil je er ongetwijfeld goed uitzien als je naar een feestje gaat. Het liefst wil je natuurlijk ook dat je man of vriend er stijlvol bijloopt. Iedereen wil tenslotte trots zijn op zijn partner. Het is natuurlijk helemaal mooi als jullie nog matchen ook! Hoe leuk is het om als stel op een feestje te arriveren waarbij het voor iedereen gelijk duidelijk is dat jullie bij elkaar horen? Natuurlijk hoef je er niet als ANWB-stel bij te lopen, maar subtiele overeenkomsten en een vergelijkbare kledingstijl kan wonderen doen. 

Een horloge is één van de belangrijkste eyecatchers van jouw outfit. Het merk, model, materiaal en de stijl zeggen allemaal iets over jouw persoonlijkheid. Hieronder geven we je een aantal tips over hoe jij een dames horloge kunt uitzoeken dat mooi te matchen is met die van je partner.

Chique feestje? Kies voor een klassiek horloge

Met dezelfde look naar buiten gaan is het leukst bij een speciale gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een chic etentje met jullie gezamenlijke vriendengroep of bij een bijzondere trouwerij van een familielid. Kies in zulke gevallen samen voor een klassiek horloge. Deze klokken kenmerken zich door de minimalistische wijzerplaat, het schreeflettertype en de eenvoudige kast. Vaak zijn zulke horloges uitgevoerd in zwart, wit en goud. Idealiter matchen jullie ook de metaalkleur. Merken die dit type dameshorloges uitbrengen zijn bijvoorbeeld Hugo Boss en Olympic. 

Samen sporten? Kies voor een sportieve klok

Je ziet dit steeds vaker: stellen die samen sporten. Waarbij vroeger de vrouw op dansen zat en de man op voetbal, gaan jonge stellen nu samen hartlopen en zitten ze bij dezelfde sportschool. Kies in dit geval voor een sportief horloge met chronograaf functie. Denk bijvoorbeeld aan een kleurrijke Ice Watch. Zei een roze model en jij een zwarte! Grote kans dat een plastic klok in een felle kleur niet helemaal jouw ding is. Kies in dat geval voor een sportief horloge van een merk als Lacoste. Zo draag je een sportieve look zonder in te leveren op stijl. 

Een dagje weg? Kies voor een basic watch

Als je samen een dagje shoppen gaat of een ander stad gaat bezoeken, is een horloge onmisbaar. In zulke gevallen wil je er wel leuk uitzien, maar er niet overdressed bijlopen. Ga dan voor een basic horloge die eigenlijk voor elke gelegenheid geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan een eenvoudig klokje van Esprit. Simpel maar toch vrouwelijk. Wil je iets meer shinen zonder gelijk de show te stelen, dan is Tommy Hilfiger misschien wel een merk voor jou. Met dit type dames horloge zit je eigenlijk altijd goed. 

De merken die we hierboven opnoemden hebben allemaal heren en dameshorloges in hun assortiment van de eveneens beschreven stijlen. Hierdoor weet je honderd procent zeker dat jij en je partner er goed uitzien en matchen als geen ander. Probeer het eens!

0