Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Steel de show met deze modieuze dameskleding tips!

Veel vrouwen vinden het leuk om zichzelf op te tutten en mooi aan te kleden. Dit doen ze niet alleen voor de buitenwereld, maar met name voor zichzelf. Je voelt je immers lekkerder in je vel als je je netjes hebt aangekleed. Ook stijgt je zelfvertrouwen aanzienlijk als je je modieus kleedt. Hieronder vind je daarom een aantal tips hoe jij voortaan jezelf nog modieuzer en on trend kan kleden!

Ken je lichaamsbouw 

Een zelfbewuste vrouw is goed op de hoogte van haar lichaam. Je weet welke punten je het beste kan accentueren omdat ze jouw pluspunten zijn, maar je weet ook welke lichaamsdelen je het beste kan verhullen. Er zijn heel veel verschillende lichaamstypes: appels, peren, zandlopers en vierkanten onder andere. Ieder lichaamstype heeft zijn eigen unieke voor- en nadelen. Met kleding kan je deze voor- en nadelen camoufleren of benadrukken. Een outfit die bij jouw lichaamsvorm past, kan wonderen doen!

Investeer in goede basics

Een belangrijke tip is om geld te investeren in basiskledingstukken. Een wit oversized T-shirt is ideaal als je een gemakkelijke maar frisse look wil creëren. Trek deze boven een blauwe spijkerbroek aan, trek sneakers of hakken aan, en je bent ready to go. Een goedzittende jeans en een luxe witte blouse zijn essentiële kledingstukken, omdat ze gemakkelijk te combineren zijn met andere, uitgesprokenere kledingstukken. Deze basics kan je eindeloos combineren! Deze basics kan je onder andere goed vinden bij Maicazz kleding. In de collectie van het merk Maicazz vind je witte T-shirts of streepjes truien voor een goede prijs van een hoge kwaliteit.

Voeg een paar eyecatchers toe aan je garderobe

Een andere tip om jezelf modieus te kleden, is door de fashion trends mee te nemen in je stijl. Trends zijn echter complexe dingen. Het is belangrijk om enkel de trends te kiezen die bij jouw lichaam en stijl passen, anders ga je je niet op je gemak voelen in het desbetreffende kledingstuk. Probeer rustig een trend uit die je leuk lijkt en tast af of het iets voor je is. Deze gewaagde kledingstukken kan je goed combineren met de klassieke basics die je al eerder hebt aangeschaft. Wees niet bang om te experimenteren of de plank volledig mis te slaan: op deze manier kan je ontdekken wat bij je past en wat niet. Voor trendy kledingstukken ben je tevens aan het juiste adres bij het merk Maicazz!

Accessoires: de finishing touch

Wie denkt dat alleen kleding voor de perfecte outfit kan zorgen, heeft het mis. De accessoires kunnen een outfit maken of breken. Een stoere zonnebril op een zomerse dag, of een leuk Ibiza-stijl hoedje? Het kan je outfit net wat meer flair geven. Een gave riem om dat klassieke jurkje kan heel veel verschil uitmaken: met een paar ruige biker boots eronder ben jij helemaal klaar om te rocken! Maicazz kleding heeft veel verschillende soorten accessoires in de aanbieding: de keuze is reuze!

0