Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sla je slag in de leukste kleding outlets van Nederland

Het leven wordt steeds duurder en dat zie terug op allerlei fronten. Daarom kiezen veel Nederlanders ervoor om minder nieuwe kleding en schoenen te kopen. Kom je zelf graag goed voor de dag? Dan is het natuurlijk jammer om telkens dezelfde outfits te moeten dragen. Gelukkig kun je altijd terecht bij de leukste kleding outlets van Nederland. Hier kun je prachtige nieuwe kleding, accessoires en schoenen kopen van allerlei bekende merken, maar dan voor een veel lagere prijs. Op die manier hou je meer geld over en kun je jezelf toch lekker in het nieuw steken. Wil je zelf een kleding outlet bezoeken? Dan kun je kiezen voor een outlet center bij jou in de buurt, maar je kunt er ook een gezellige dag van maken en het grootste outlet center van Nederland bezoeken. Hier slaag je beslist voor een paar mooie en perfect geprijsde kledingstukken en schoenen voor jezelf, je partner of je kinderen, want ook voor het kopen van leuke kinderkleren ben je bij een outlet center op de juiste plek!

Welk outlet center moet ik bezoeken?

Ga je een lekker dagje shoppen op zoek naar de ultieme zomerse outfit? Dan wil je natuurlijk zo veel mogelijk waar voor je geld. Een outlet center is wat dat betreft echt ideaal. Hier vind je namelijk een uitgebreid aanbod aan winkels, die hun producten ook nog eens voor een veel lagere prijs aanbieden. Zo kun je eenvoudig tot wel 70% besparen op je aankopen! Natuurlijk heb je de keuze uit allerlei winkels en merken, zodat er altijd wel wat voor je bijzit. De leukste outlets Nederland kun je eigenlijk door het hele land vinden. 

Zo beschikt onze hoofdstad sinds een paar jaar over de gezellige Amsterdam The Style Outlets. Dit outlet center is met zo’n 100 winkels niet bijzonder groot, maar de centrale ligging maakt veel goed. Bovendien is het aanbod enorm gevarieerd. 

Ook Batavia Stad mag natuurlijk niet ontbreken. Dit is waarschijnlijk het meest bekende outlet center van ons land. Centraal gelegen in Lelystad kun je hier kiezen uit ruim 250 verschillende merken: van prominente sportmerken tot de bekendste designers. 

Ook in het oosten van het land zijn er diverse outlet centers te vinden, zoals bijvoorbeeld Fashion Outlet Zevenaar. Hier vind je eveneens ruim 100 winkels met een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan schoenen, accessoires en kleding van vele bekende merken. Denk aan Adidas, Nike en Levi’s, maar ook aan G-Star Raw en Michael Kors. 

In het Brabantse Roosendaal vind je Rosada Fashion Outlet. Met ruim 75 verschillende winkels (waaronder Tommy Hilfiger, Guess en Levi’s) is ook hier voor iedere smaak genoeg te vinden. Ben je op zoek naar een echt grote outlet met nog meer keuze? Dan is het tijd om richting Limburg te gaan!

Shoppen in de allergrootste outlet van Nederland

leukste outlets Nederland

Wil je echt de hele dag onder de pannen zijn? Dan mag een bezoekje aan het grootste outlet center van Nederland absoluut niet ontbreken! De Designer Outlet Roermond is centraal gelegen in het prachtige Limburg. Hier vind je ruim 200 verschillende winkels die werkelijk voor ieder wat wils hebben. Denk bijvoorbeeld aan de outlet shops van schitterende merken als Armani, Burberry, Gucci, Prada en Versace. Hun bijzondere outfits en accessoires zijn natuurlijk prachtig, maar normaal gesproken hangt er een behoorlijk prijskaartje aan. Ze zijn doorgaans dan ook niet voor iedereen weggelegd. In het Roermondse outlet center koop jij echter de mooiste creaties van deze topmerken voor slechts een prikkie! De winkels in dit stijlvolle outlet center zijn ook ’s avonds geopend. Het center zelf is eenvoudig te bereiken met de auto en uiteraard is er een zeer ruime parkeergelegenheid.

0