Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sinterklaas is weer onderweg; wat wil jouw kind terugzien in de zak op 5 december?

Het Sinterklaasfeest is en blijft altijd een happening. Slapeloze nachten, extreem veel pepernoten en veel verschillende pieten zijn bijna standaard geworden. Hartstikke leuk zo’n traditie, maar weet jij eigenlijk al hoe Sinterklaas het dit jaar in gaat richten? Welke cadeautjes krijgt jouw kind eigenlijk van de beste man en waarom doet dit er zo toe? Dat lees je gelukkig in dit blog! Wij lichten alle papa’s, mama’s en verzorgers graag in over wat er allemaal omgaat in het hoofd van Sinterklaas. Lees daarom gauw verder!

Wat zijn de wensen?

Het uitzoeken van de geschikte cadeaus voor in de zak blijft hoe dan ook een flinke uitdaging. Waar liggen de wensen dit jaar? Is het wel verantwoord als er bepaalde cadeaus gegeven worden? Allemaal vragen waar Sinterklaas af en toe het antwoord niet op weet, maar gelukkig ben je, nogmaals, bij dit blog terechtgekomen. Om met een geschikt cadeau of zelfs geschikte cadeaus aan te komen op 5 december is het van belang dat er tijdig gepolst wordt wat de wensen van het kind in kwestie zijn. Momenten waarop dit vooral opgemerkt kan worden, zijn de momenten tijdens de speelgoedreclames op televisie of tijdens het kijken in de jaarlijkse folders. Wanneer jij als ouder weet welke cadeaus goed bij jouw kind in de smaak zullen vallen, wordt het tijd om eens contact op te nemen met Sinterklaas!

Waar haalt Sinterklaas zijn cadeautjes vandaan?

Elk jaar is het weer een flinke uitdaging voor Sinterklaas om de geschikte plek te vinden waar al die cadeaus toch gekocht of gemaakt moeten worden. Gelukkig is Sinterklaas bij dit blog terecht gekomen, anders had hij namelijk nooit te horen gekregen over de website ‘Top1toys.nl’. Op deze website vindt Sinterklaas praktisch al het speelgoed waar om gevraagd wordt en dat met een goede service én tegen een lage prijs. Als Sinterklaas slim is, haast hij zich vandaag nog naar Top 1 Toys, want al die kindjes zitten allang met smacht te wachten totdat dat papier dan eindelijk verscheurd mag worden!

0