Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

LEDstripXL: dé expert van LED verlichting

Bent u op zoek naar LEDstrips of LED verlichting van goede kwaliteit? Wilt u hier niet de hoofdprijs voor betalen? Dan bent u bij LEDstripXL aan het juiste adres. Deze partij is al sinds 2010 actief op het gebied van alles wat met LED verlichting te maken heeft. Zij hebben dus de nodige ervaring in het produceren van hoogwaardige LED verlichting voor een scherpe prijs. LEDstrip XL heeft een ruim assortiment LEDstrip verlichting en LED bouwlampen waarmee u op duurzame wijze iedere ruimte compleet kunt verlichten. Met de LED lampen van LEDstrip XL hoeft u nooit meer in het donker te tasten. 

Ruim aanbod LED verlichting

Bij LEDstrip XL heeft u een ruime keuze uit verschillende kleuren en maten LED strips. Zo kunt u niet alleen kiezen voor de standaard LEDstrip in het wit, maar ook kunt u gaan voor de multikleur LEDstrip van deze partij. Hiermee kunt u voor iedere situatie de juiste sfeer creëren. De RGB LEDstrip en LEDstrip RGWB bestaan uit de kleuren rood, groen en blauw waarmee alle andere kleuren gecreëerd kunnen worden. Ideaal voor ieder moment. Bent u op zoek naar een LEDstrip met een speciale lengte? Dit kunt u bij deze partij aangeven en vervolgens maken de specialisten van deze partij de LEDstrip voor u op maat! 

LEDstripXL voor service en kwaliteit

Bij LEDstripXL staan een goede service en de beste kwaliteit hoog in het vaandeel. Zij zorgen er dan ook voor dat al hun producten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Via hun webshop betaalt u veilig online voor uw LED verlichting via iDeal of achteraf. Valt de LED verlichting die u heeft besteld toch tegen? Dat kan gebeuren, maar dit is geen probleem. Bij deze partij kunt u uw bestelling (deels) retourneren. Geheel gratis! Om een product terug te sturen heeft u 30 dagen en u ontvangt in dat geval het gehele aankoopbedrag weer terug. Heeft er een defect plaats gevonden in het product? Geef dit dan aan bij de klantenservice van deze partij en zij kijken, samen met u, naar een passende oplossing.

0