Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kleine plastische ingrepen die je gezicht doen stralen

Vind je het moeilijk om de tekenen van veroudering te zien als je naar jezelf in de spiegel kijkt? Maak je geen zorgen: je kunt je gezicht er jonger uit laten zien met verschillende cosmetische ingrepen die worden uitgevoerd door een cosmetisch chirurg. En dus vroegen wij de Botoxspecialist om informatie over waarom mensen cosmetische ingrepen in hun gezicht willen, de verschillende soorten ervan, hersteltijden en meer.

Er zijn tegenwoordig veel cosmetische procedures beschikbaar om je gezicht er jonger uit te laten zien, zowel niet-chirurgisch als chirurgisch. Hieronder staan ​​enkele van de meest populaire procedures.

Botox

Dit is waarschijnlijk de bekendste niet-chirurgische ingreep om een ​​gezicht er jonger uit te laten zien. Botox omvat verschillende injecties die de spierspanning verlagen die leidt tot rimpels in het gezicht, ook rond de mond, neus, in de ooghoeken. Botox-injecties zijn een eenvoudige procedure, zoals de Gummy smile botox behandeling, en je kunt er in slechts enkele dagen jonger en frisser uitzien. Botox-injecties hebben de neiging om na een paar maanden te vervagen, dus verwacht dat je twee of drie keer per jaar naar een cosmetisch chirurg moet voor onderhoud. Een paar injecties met botox kunnen ervoor zorgen dat jouw gezicht en hals er echter jonger, gladder en rimpelvrij uitzien.

Cosmetische ‘fillers’

Naarmate we ouder worden, zal ons gezicht rimpels krijgen en gaan hangen en slap worden. Fillers kunnen verloren volume helpen vervangen en het gezicht er weer gladder en voller uit laten zien, zodat je er jaren jonger uitziet. Fillers worden op kritieke plekken geïnjecteerd om meer volume te bieden om de rimpels en slappe huid glad te strijken. Fillers zijn een goede keuze om je wangen en je lippen voller te maken.

Dergelijke injecties duren slechts ongeveer een uur en de resultaten kunnen tot 24 maanden aanhouden. Je kunt ook fillers krijgen die de collageenproductie rond de lippen en ogen stimuleren om jouw uiterlijk er jaren jonger uit te laten zien.

Chemische peelings

Als je verlangt naar die stralende gloed van je jeugd, kan een chemische peeling precies zijn wat je nodig hebt. Een chemische peeling versterkt en verbetert de huidtextuur van je gezicht. De peeling haalt de bovenste huidlaag weg, waardoor je een frisse, jongere huid overhoudt. De resultaten zorgen voor een gladde, strakke en fris ogende huid. Peelings worden meestal op het gezicht gedaan en zijn populair op de handen, borst en nek. Een peeling kan een ruwe huid, acne littekens, fijne lijntjes, rimpels en zonnevlekken behandelen.

Facelift

Een facelift wordt gedaan door incisies te maken rond de omtrek van het gezicht. De plastisch chirurg tilt de huid op en verplaatst deze. Vervolgens spant hij of zij de onderliggende bindweefsels en spieren aan. Het verwijderen van overtollige huid en vet is ook een optie. Een facelift kan een slappe huid en rimpels verminderen en je er vele jaren jonger uit laten zien. Je zult wel een paar weken wat blauwe plekken en zwellingen ervaren en het kan zes maanden duren voordat de definitieve resultaten zichtbaar zijn.

Chirurgie aan de kin

Je kunt een meer prominente kin krijgen met een synthetisch implantaat om je een sterker, gelijkmatiger gezicht te geven. Ook kun je je kin laten verkleinen door de onderliggende botstructuur te veranderen. Er kunnen verschillende chirurgische ingrepen aan de kin worden uitgevoerd om de meeste problemen te verhelpen. Ook kan een plastisch chirurg extra vet en weefsel wegnemen om je er jonger uit te laten zien. Kin chirurgie is een populaire optie die zorgt voor een snelle, dramatische verbetering van het uiterlijk.

0