Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kijktip: Demi Lovato doet een boekje open in haar nieuwe docu!

De echte Demi Lovato fans weten dat het leven van de popster met een gouden keeltje niet altijd over rozengeur en manenschijn gaat. Zo kampte ze eerder al met een eetstoornis tijdens haar carrière als disneyster. In haar nieuwe YouTube documentaire Dancing with the Devil doet ze een boekje open over haar overdosis in 2018. Bijna drie jaar na de gebeurtenis vertelt ze openhartig over deze emotionele gebeurtenis in haar leven. Wij vertellen je wat je allemaal kan verwachten van de documentaire!

Inmiddels heeft de zangeres op haar social media een trailer gedeeld van haar nieuwe documentaire. Hier is een emotionele en kwetsbare Demi te zien en neemt ze ons mee in de gebeurtenissen die hebben geleid tot haar overdosis. 

Vrienden en familie aan het woord

Niet alleen Demi Lovato zal aan het woord zijn in deze documentaire, maar ook beste vrienden en familie van de zangeres vertellen openhartig hun versie van het verhaal. Daarnaast kan je ook wat bekende gezichten verwachten, zoals Christina Aguilera en Elton John. Niet alleen het verleden wordt besproken, maar ook de vreselijke gevolgen van de overdosis op de gezondheid van Demi. Je kan in ieder geval een hoop nieuwe informatie verwachten, omdat de overdosis tot op heden een mysterie is gebleven. Wij zagen vooral een hernieuwde Demi die, na even van het toneel te zijn verdwenen, sterker terugkwam. Een ding is in inmiddels duidelijk: dat is niet zomaar gegaan, want Demi heeft na haar overdosis gevochten voor haar leven. 

Een eerlijke Demi

Lange tijd hebben Demi Lovato en haar management weinig los gelaten over haar overdosis. In haar nieuwe documentaire Dancing With the Devil gooit ze de boeg om en laat ze een extreem eerlijke Demi zien. Ze neemt ons terug naar de momenten die geleid hebben tot haar overdosis, maar vertelt ons ook over de schade die haar verslaving tot op de dag van vandaag achterlaat op haar lichaam en mentale gezondheid. Zo vertelt de zangeres dat ze drie beroertes en een hartaanval heeft gehad als gevolg van de overdosis. Daardoor heeft ze meerdere keren op het randje van haar leven gehangen en werden haar familie en vrienden soms vertelt dat ze er misschien over een paar minuten niet meer zou zijn. Dit maakt de eerste trailer erg heftig en emotioneel om te zien. 

Wat wisten we al?

Trouwe fans zullen absoluut hebben gehoord dat de zangeres in juli 2018 werd opgenomen in het ziekenhuis na een overdosis. Gelukkig herstelde zij en kwam ze in 2020 sterker terug met nieuwe muziek én een hoop interactie met haar fans. Ogenschijnlijk ging het allemaal goed met Demi, maar na het zien van de documentaire kunnen we wel stellen dat daar een hoop aan vooraf is gegaan. Demi zegt daarover: “Ik heb een hoop levens gehad, als een kat. Ik zit nu in mijn negende leven en ik ben klaar om weer te gaan doen wat ik het liefste doe en dat is muziek maken.” Dat is in ieder geval iets waar wij helemaal achter staan en alleen maar naar kunnen uitkijken! 

0