Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Jouw mooiste foto’s bewaar je zo

Foto’s maken doen we van allerlei momenten. Een gezellige avond met vrienden, een romantisch weekendje weg, een verre reis of leuke vakantie. Maar ook zomaar, van een grappig moment of een leuke situatie. De meeste foto’s belanden nu vaak in een grote verzameling die we nooit meer terugkijken. Foto’s zijn echter bedoeld om herinneringen vast te leggen, zodat we er later nog eens op terug kunnen kijken. Wil je weten hoe je jouw mooiste foto’s het beste kan bewaren, lees dan dit artikel. 

Plaats foto’s in lijstjes

Laat jouw leukste foto afdrukken op fotopapier en koop een mooi lijstje. Dit kan je natuurlijk ook met meerdere foto’s doen. Hiermee decoreer jij je huis en personaliseer je de ruimte helemaal. Je hangt de lijstjes met jouw foto’s op aan de muur of zet ze neer op lege plekken. Dit kan op of in een kast zijn, maar ook op een plankje of in de vensterbank. Foto’s in een lijstje zijn een ontzettend leuke en makkelijke manier om jouw mooiste herinneringen te bewaren.

Maak een leuk fotoalbum

Ook een populaire manier om foto’s te bewaren is het maken van een fotoboek. Verzamel jouw favoriete foto’s, bepaal de volgorde en plaats ze in een album. Je kan kiezen voor een fysiek album, waarbij je aan de slag gaat met foto’s en fotolijm. 

Een andere manier is een online fotoalbum. Hierbij importeer je jouw foto’s in het programma of op de website van de aanbieder. Vervolgens zet je het album in elkaar. Is deze helemaal klaar, dan laat je deze produceren en opsturen door het desbetreffende bedrijf. Van een fotoalbum heb je nog jaren plezier. Het kan heel gezellig zijn om alle foto’s nog eens te bekijken en terug te denken aan de momenten die op de foto’s staan afgebeeld. 

Druk foto’s af op canvas

Wil je jouw favoriete foto’s aan de muur hangen maar voel je niet zo veel voor een lijstje, kies dan voor een canvas. Je kan jouw foto’s op een groot doek laten afdrukken en aan de muur hangen voor een elegante uitstraling. Meet op hoeveel ruimte je hebt en kies op basis daarvan de afmetingen van een canvas.

Je kan kiezen voor een mooie foto, maar je kan er ook meerdere selecteren. Decoreer jouw muur bijvoorbeeld door een aantal kleine canvassen op te hangen. Hang je liever een groot doek op, dan kan je verschillende foto’s combineren op een canvas. 

0