Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Je was op een leuke decoratieve manier opbergen doe je zo

De was is een telkens terugkerende klus die voor sommigen enorm veel ontspanning brengt, terwijl anderen er juist een ontzettende hekel aan hebben. Voor je vuile wasgoed in de machine gaat, is het goed om soort bij soort te verzamelen. Zo voorkom je dat kleuren gaan doorlopen of dat je moet wassen met een nauwelijks gevulde machine. Om het verzamelen van je was zo eenvoudig mogelijk te maken, kun je het beste een leuke opbergmethode creëren. Op die manier worden je gezinsleden nog meer aangespoord om hun vuile kleding op de juiste plek aan te leveren. Bovendien ziet een vrolijke opberger er ook nog eens heel decoratief uit. Zoek je zelf een goede opberger voor je vuile was? Dan kun je kiezen uit verschillende mooie opties.

De oude vertrouwde wasmand

Denk je aan vieze was verzamelen? Dan denk je al gauw aan de ouderwetse wasmand. Vroeger werd deze vaak gemaakt van riet of slap plastic, waarbij de uitstraling zeker niet het grootste punt van aandacht was. Een wasmand moest vooral functioneel zijn en daarbij maakte het niet uit of hij wel mooi stond in het interieur. Inmiddels is dat gelukkig veranderd en kun je wasmanden kopen in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Zo is er voor elke interieurstijl een passende oplossing te vinden, die helemaal aansluit bij de rest van je woning. Denk bijvoorbeeld aan een robuuste wasmand met RVS frame, een wasmand in rustige Scandinavische tinten of een stijlvolle wasmand van bamboe met een neutrale, lichte uitstraling. Je kunt kiezen voor één grote wasmand of een wasmand met meerdere componenten. Het voordeel van een wasmand met twee of drie vakken is dat je je vuile was eenvoudig van tevoren kunt sorteren. Zo weet je precies hoeveel gekleurd, wit en donker wasgoed er op je ligt te wachten.

Decoratieve waszakken

Ben je op zoek naar een handige opberger voor je wasgoed en gaat je voorkeur uit naar een object dat gezien mag worden? Dan kun je ook kiezen voor waszakken van gerecycled plastic. In de eerste plaats beschik je hiermee over een echte eyecatcher in je wasruimte en in de tweede plaats ben je ook nog eens goed bezig voor het milieu. De waszakken zijn ontzettend sterk en zijn verkrijgbaar in verschillende dessins. Stuk voor stuk zijn ze enorm kleurrijk en bovendien zijn ze voorzien van de mooiste prints. Verder zijn ze lekker groot, zodat je er flink wat was in kunt verzamelen. Je kunt deze mooie decoratieve opbergers op een centrale plek in het huis zetten, maar ze staan ook mooi in je slaapkamer, de badkamer of de kinderkamers. Overigens hoef je ze niet altijd voor de was te gebruiken. Ze doen het ook perfect als tijdschriftenmand, opbergzak voor speelgoed of als handige bewaarplek voor openhaardhout. Met een waszak haal je altijd een uniek stuk in huis, dus laat je online zeker inspireren door de vele prachtige mogelijkheden!

0