Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ik wil een beton schutting bestellen! Waar moet ik beginnen?

Wil jij een beton schutting aanschaffen? Dan moet je hier uiteraard zorgvuldig mee te werk gaan. Je besteld een beton schutting niet elke dag. Voordat je een beton schutting koopt, moet je eerst de maten hebben en moet je dus ook eerst de situatie inmeten. Dit kun je eenvoudig zelf doen of dit door een monteur laten doen. Wanneer je de juiste afmetingen hebt, kun je deze op Schutting33.nl invullen. Daar krijg je direct een prijs van jouw beton schutting op maat te zien!  Bij een beton schutting kopen komt natuurlijk veel bij kijken. Maar wanneer je de stappen van de prijsconfigurator van Schutting33 doorloopt, de informatie per stap goed leest, kan er weinig fout gaan. Natuurlijk staat Schutting33 ook voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Twijfel niet om de klantenservice te contacteren of de showtuin te bezoeken. Ze hebben jarenlange ervaring en kunnen je dan ook optimaal op maat adviseren! Bezoek de webwinkel en bestel direct een beton schutting op Schutting33.nl!

Meer informatie over beton schuttingen

Een beton schutting oftewel een tuinafscheiding beton heeft vrij weinig onderhoud nodig. Wanneer je jouw beton schutting wilt gaan reinigen, raden we je aan om geen schoonmaakmiddelen te gebruiken. Met reinigingsmiddelen gaan de  poriën van de schuttingen weer open en zodoende houdt de schutting meer vuil vast. Reinig je beton schutting simpelweg met water. Gebruik geen hogedrukreiniger, gebruik een tuinslang of anders emmers.

De betonplaten van de beton schutting worden in naturel beton (kleurloos) geleverd. Nadat de beton schutting staat, wordt pas de betoncoating (die ook meteen de kleur is) opgebracht. Beton coating voor je beton schutting is niet verplicht, je kunt er ook voor kiezen om een beton schutting zonder coating te plaatsen. Wel wordt het aangeraden omdat het naast een kleurstelling ook een beschermlaag is voor de schutting. De hoeveelheid coating wordt berekend op basis van de afmetingen die je invoert als je de prijsconfigurator gebruikt van Schutting33.nl. De coating kun je zelf aanbrengen door middel van een kwast maar het wordt aangeraden om dit te doen door middel van een spuitpistool. 

0