Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Huisdier proof interieur

Een puppy, super schattig, zo’n kleine hond met grote ogen, zijn zachte vacht en de onhandige bewegingen. Hoe zeer je naar de komst van een hond uitkijkt, een minpunt brengt het nieuwe huisgenootje helaas met zich mee: extra rommel en zo nu en dan een ongelukje. Dat is niet zo fijn voor je interieur. Wat te doen?

Werk kabels zo veel mogelijk weg

Ook al staat je tv meubel tegen de muur aan, liggen er een boel kabels los op de grond? Een nieuwsgierige pup gaat ongemerkt op ontdekkingstocht en kan in een kabel bijten. Als je geen zwevende tv kast hebt dan kan je het beste even controleren of kabels netjes zijn weggewerkt en niet makkelijk los getrokken kunnen worden. Of is dit een goede reden om eindelijk voor die tv/wandkast op maat te gaan?  

Bescherm je vloer met tapijt

Niet elke vloer is super kras- en slijtvast en bestand tegen nagels van een puppy of huisdier. Meestal heb je genoeg aan een tijdelijke bescherming van je vloer tot je pup wat ouder is. Dan is een tapijt of groot vloerkleed een goede oplossing. Dit wordt gegarandeerd de favoriete plek van je hond! Met een superzacht vloerkleed voeg je ook nog eens sfeer en knusheid toe aan je woonkamer. Maak er wat moois van en kies een super leuk tapijt, laat je in de showroom van de woonwinkel in Tiel verrassen door de vele kleuren, patronen en hoogpolig en laagpolig materiaal!

Creëer een fijne plek voor je puppy of huisdier

Je huisdier liever niet bij je op de bank? Maak het dan gezellig voor je pup met een hondenmand en een leuk hondenkussen dat lekker ligt. Natuurlijk vlak bij de bank in de buurt. In het begin kan je daar natuurlijk ook de bench neerzetten en hem later vervangen door een mand. Wil je voorkomen dat je hond aan de houten tafelpoot gaat knagen? Dan is een kauwbot een goed alternatief, die zijn er ook van rubber en gaan heel lang mee. Goed voor je meubels.  

Met deze makkelijke tips en trucs pas je jouw interieur eenvoudig aan en creëer je een omgeving die huisdier proof is. Maar natuurlijk geldt voor huisdieren hetzelfde als voor jongen kinderen… wanneer je ze niet meer hoort moet je gauw kijken wat ze uitspoken 😉

0