Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

How to: het gebruik van speeltjes

Heb je nog nooit een dildo gebruikt? Een dildo kan een spannende volgende stap zijn tijdens het masturberen. Een dildo is eigenlijk een vibrator zonder de vibratie functies. Daarom ligt bij een dildo eerder een focus op zijn vorm. Er zijn allerlei verschillende soorten dildo’s die je kunt gaan gebruiken, afhankelijk van waar je naar zoekt. Hieronder lees je meer over het gebruiken van een dildo.

Wat voelt goed bij jou?

De eerste belangrijke stap is dat jij je op je gemak voelt. Zorg dat jij je helemaal veilig voelt. Geen huisgenoten die je kunnen storen, geen ouders die je kunnen betrappen, of geen hond die tijdens het masturberen blaft omdat hij uitgelaten moet worden. Misschien is het fijn om geurkaarsen aan te steken, erotische muziek op te zetten, eerst te genieten van een overheerlijke massage. Voel jij je helemaal op je gemak? Dan kan het moment van zelfgenot beginnen. 

Begin rustig en wordt langzaam warm

Vervolgens kan je eerst rustig je nieuwe toy verkennen. Je kan hem even goed bekijken, jezelf ermee strelen, op deze manier weet je hoe deze aanvoelt en bouw je jouw verlangens op. Een dildo gebruiken wordt veel lekkerder wanneer je al erg opgewonden bent. Zie je dildo als het grove geschut, terwijl het voorspel en het vingeren daarvoor je helpen om in de stemming te komen en er meer van te genieten. Ben jij opgewonden genoeg? Pak dan de dildo erbij.

Hoe gebruik je hem?

De dildo glijdt makkelijker naar binnen omdat je vochtiger bent. Eventueel kun je ook glijmiddel gebruiken. Smeer de dildo goed in. Na al deze voorbereiding ben je klaar voor de ontdekkingstocht. Probeer je genot spotten met de dildo te stimuleren die je met je vingers al erg fijn vond. Verder kan je natuurlijk op zoek naar de plekken die je fijn vindt voor diepere stimulatie.

De andere mogelijkheid

Vooral voor anale seks is het zeker van belang om een glijmiddel te gebruiken.  Je anus maakt zelf geen vocht aan, dus je zult hier zelf voor moeten zorgen. Smeer de dildo goed in. Je kunt nooit te veel glijmiddel gebruiken. We raden aan, wanneer je hem voor het eerst gebruikt, je hem eerst voorzichtig inbrengt en rustig beweegt. Daarna kun je aanvoelen hoe dat aanvoelt en op zoek gaan naar wat jij het fijnst vindt!

De dildo onderhouden

Een belangrijke stap is om na het spelen de dildo goed schoon te maken. Gebruik hiervoor een toycleaner en spoel hem daarna af met warm water. Op deze manier zorg je ervoor dat je toy langer soepel blijft.

Na het lezen van deze tips ben jij klaar voor het avontuur. Doe wat goed voelt en probeer het eens uit. Zo til jij masturbatie naar een hoger level.

0