Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hoe maak je een knusse hoek in huis?

Een huis heeft liefde nodig om er een fijne plek van te maken. Waar we deze zomer veel buiten hebben gezeten, komt nu de tijd er weer aan om binnen te zitten en het daar gezellig te maken. Dit kan natuurlijk op allerlei manieren, zo kun je beginnen om te kijken bij Kare Design TV meubels om je TV hoek gezelliger te maken. Maar ook om de rest van de zithoek vorm te geven. Of je begint juist in de keuken, omdat je daar het meest zit met je gezin en visite. In deze blog kijken we hoe je een knusse hoek in huis kunt maken!

We hebben allemaal een beetje knusheid nodig als de herfst is aangebroken. De eerste stap om je knusse hoek te creëren is de locatie te kiezen. Dat kan in je slaapkamer, woonkamer of zelfs je keuken zijn. Het lijkt misschien vreemd om in je keuken te zitten om een boek te lezen, maar waarom niet? De keuken is steeds vaker de plek waar we socializen en al lang niet meer de plek waar we alleen ons eten maken. Om hier een knusse hoek van te maken, zul je een fijne tafel met stoelen nodig hebben, zoals je die van Kare Design Stoelen.

Zodra je je hoek hebt gekozen, is het tijd om op te ruimen. De zomer is een tijd om plezier te maken en buiten te zijn, maar het kan ook een tijd van stress zijn. Je huis en tuin kunnen zijn gevuld met mensen die in en uit komen, samen met een overvloed aan voedsel dat is meegebracht. Het is belangrijk om na de zomer wat tijd te nemen om je ruimte op te ruimen, zodat je gemoedsrust hebt en meer ruimte hebt om te ontspannen.

Nadat je hebt schoongemaakt en opgeruimd, is het tijd om alles terug te zetten. Als je items tegenkomt die geen vaste plek hebben, berg die dan ook op. Ten slotte, als er dingen in die ruimte zijn die nergens thuishoren, zoals een oude computermonitor of een stapel tijdschriften, overweeg dan om ze te doneren aan een goed doel in plaats van ze weg te gooien.

Vul de ruimte met meubels

Dus, hoe ziet een knusse hoek eruit? Dat is aan jou. Ga je helemaal op je eigen smaak af of kijk je naar de trends? Een knusse hoek kan een stoel zijn met veel kussens erop en misschien een deken over je schoot. Of misschien is het gewoon een plek waar je je kunt terugtrekken van de rest van je huis en je kunt oprollen met een goed boek of je favoriete film. Wat de vorm ook is, het is belangrijk ervoor te zorgen dat je knusse hoek de volgende elementen heeft:

– Comfortabele zitplaats

– Een plek om je voeten te laten rusten (zoals een poef of voetenbank)

– Verlichting (een lamp of hanglamp)

– Een knusse deken

– Iets leuks en ontspannends (zoals een boek of tv)

Nu je je knusse plekje hebt ingericht, moet je besluiten wat je ermee gaat doen. Je kunt lekker genieten van een goed boek of Netflix kijken. Of je kunt het gebruiken als plek om wat werk te doen. Als je het geluk hebt om een ​​knus hoekje met een bureau of een klein tafeltje te hebben, is dit misschien de perfecte alternatieve studiehoek of thuiskantoor!

0