Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Het perfecte vrijgezellenfeest? Dit zijn de ingrediënten!

Je zit in de leeftijdsgroep waarin al je vriendinnen op het punt staan te trouwen en volgende maand is het eindelijk de beurt aan je BFF, waardoor er een vrijgezellenfeest georganiseerd dient te worden. Aangezien je de hoop hebt dat deze bewuste dag nog onvergetelijker wordt dan de dag van het ja-woord, wil je natuurlijk alles in het werk stellen om niets aan het toeval over te laten. 

Door een goeie planning op voorhand te maken, zal een mislukt vrijgezellenfeest in ieder geval niet aan jou liggen. Wat online voorwerk, zoals je nu aan het doen bent, kan dan ook geen kwaad. In dit blog geven we je de ingrediënten voor het perfecte vrijgezellenfeest.

Dildo’s kleien

Het belangrijkste wat we je willen meegeven als je een vrijgezellenfeest organiseert, is dat je iets gaat doen. Niets is namelijk zo onsexy als een dag waarop je plaatsneemt op de bank en thee gaat leuten met de meiden, zonder een activiteit gepland te hebben. Een leuk uitje wat je op touw kunt zetten, is het kleien van dildo’s. Je neemt dan één voor één plaats op een stoel, waar je in de huid kruipt van een pottenbakker. Groot verschil is alleen dat het eindresultaat niet iets wordt waar je je soep uit eet, maar waar je spannende dingen mee kunt doen in de slaapkamer.  

Paaldanscursus

Is het kleien van dildo’s niet gek genoeg voor je en wil je er een schepje bovenop doen met de meiden? Plan dan een paaldanscursus! Laat de bruid in wording niet weten wat er gaat gebeuren, maar vertel haar alleen dat ze een sportbroekje en een sport-bh moet meenemen! De dansinstructeur zal de boel even goed op scherpen door sensuele muziek op te zetten, waarna jullie allemaal los kunnen gaan in de zaal. 

Stripper 

Laat je de sensuele moves liever over aan iemand anders, terwijl jij en de rest van de vriendinnen toekijken hoe de aanstaande bruid voor een allerlaatste keer verleid wordt? Huur dan een mannelijke stripper in. Je kunt zo’n stripper voorzien van verzoekjes, waardoor het net lijkt alsof een vermeend lid uit de Chippendales familie alles uit de kast haalt in de woonkamer. Deze activiteit is leuk om wat later op de avond te organiseren, nadat iedereen een aantal wijntjes en gin tonics verder is. 

0