Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Helemaal hip: Deens ovaal.

Een Deens ovaal tafelblad van Eikenvakman.nl; Elegant & stijlvol met een moderne look! Deze nieuwe tafel vorm is helemaal hip! Bent u de laatste tijd op zoek gegaan naar een tafel, dan bent u deze term vast al vaker tegengekomen. Maar wat is het nu precies? Nou dat vertellen onze productspecialisten u heel graag!

Deens ovaal is een mix tussen een ellips & rechthoekig tafelblad. De basisvorm is gelijk aan de basisvorm van ellips, is het verloop van de rechthoekige vorm veel kleiner en ook is er geen sprake van de “puntvorm” aan beide uiteinden. De Deens-ovaal vorm oogt stijlvol met een modern accent, maar is daarnaast ook nog enorm praktisch, aangezien er aan de kopse kanten nog een stoel geplaatst kan worden! Juist omdat er rondom ruimte is voor stoelen, wordt veelal gekozen voor een centraal (in het midden geplaatst) stalen tafelonderstel – zoals bijv. onze matrix poten & (dubbele) V-poten, zo kunt u hier ook echt optimaal gebruik van maken! Ook is er in de meeste gevallen sprake van een “verjongde rand”, oftewel een afgeschuinde rand, die ervoor zorgt dat het tafelblad optisch een stuk dunner lijkt.

Al onze tafelbladen worden met de hand vervaardigd wordt door ervaren houtbewerkers, met zorg en oog voor detail. Gaat u voor de sfeervolle uitstraling van rustiek eikenhout, of juist voor het chique foutvrije eikenhout, waarbij nauwelijks noesten voorkomen? Wat uw keuze ook wordt, u vindt altijd een perfect passend eiken tafelblad bij EIKENvakman! Bent u op zoek naar een specifieke maatvoering die u online niet terug kunt vinden? Stuur ons dan even een mailtje, de kans is groot dat wij u toch van dienst kunnen zijn!

0