Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Haar verven? Wat zijn momenteel de meest populaire kleuren?

De zomer is voorbij en dat betekent dat we ons haar eens goed onder de loep moeten nemen. Hoewel dit seizoen favoriet is bij de meeste mensen, is het ook het slechtste seizoen voor ons haar. Dit omdat het wordt blootgesteld aan veel UV stralen van de zon, soms ernstig wordt uitgedroogd en die duik in zee, is ook niet altijd even goed als we het zout er lang in laten zitten. Tijd dus om aan de gezondheid van je haar te werken, maar ook aan de kleur! De overgang van de zomer naar de herfst is namelijk de ideale tijd voor een andere look.

Als je al een tijdje op zoek bent naar een bepaalde haarkleur, ga er dan voor. Of het nu rood, roze, bruin of zwart is, je kunt een kleur vinden die voor jou werkt. Haarkleuren zijn gemakkelijk te veranderen, dus hebben we een lijst gemaakt met tinten die je dit najaar eens zou kunnen proberen! Hieronder vind je schattige haarkleuren waarvan wordt aangenomen dat ze dit najaar de meest trendy worden. Wat dacht je ervan om er een te proberen?

Balayage met chocolade en karamel

Een perfect voorbeeld van een mooie kleur voor de herfst is balayage met chocolade en karamel. Deze kleur is geïnspireerd op je favoriete desserts en het versmelten van de kleur zorgt voor een heerlijke kleurenmix waar je niet genoeg van kunt krijgen.

Wordt die brunette!

In het afgelopen jaar hebben we veel blonde celebs zoals Gigi Hadid en Hailey Bieber hun blonde haren zien inruilen voor een mooie bruine kleur, en we verwachten dat er dit najaar meer in hun voetsporen zullen treden. Deze stijl gaat helemaal over het zorgen van diepte in je haar door energie, dimensie en detail. Het is maar al te gemakkelijk als je voor een donkerdere haarkleur gaat om overal één tint aan te brengen, een vergelijkbaar resultaat als het gebruik van verf op je muur thuis. Dit najaar echter draait het allemaal om het toevoegen van details met meerdere diepere tinten om het resultaat meer dimensionaal te maken. 

Als je geïnteresseerd bent in het uitproberen, is het belangrijk om wat specifieke details toe te voegen in de salon. Het belangrijkste element om met je haarstylist te bespreken, is dat je niet overal één egale kleur wilt. Alles draait om diepte en dimensie, en dus moeten jij en je kapper het eens worden over de diepste tint en de lichtste tint die je in je haar wilt zien.

Gouden lokken

Deze tint is populair bij mensen die een gewaagde verandering willen en is zowel sexy als speels. Houd er rekening mee dat dit een van de moeilijkste tinten is om te onderhouden, dus plan voor regelmatige kappersbezoeken en zorg ervoor dat je alleen ‘kleur veilige’ shampoos gebruikt.

Winterwit

We verwachten dit najaar nog fellere blondines te zien opduiken. We zijn echt dol op de herneming van de klassieke ‘blonde look.’ Er is gewoon iets prachtigs aan die eenkleurige, egale kleur die een high-lift blond is. Deze kleur is geweldig voor de persoon die wil opvallen in de menigte. Ben jij zo iemand, laat je dan terugvoeren naar de glamour van oude Hollywood-schoonheden zoals Marylyn Monroe en Jane Mansfield. Hoewel iedereen deze tint kan creëren met voldoende bleekmiddel, raden wij het eigenlijk alleen aan voor mensen met lichtere natuurlijke haarkleuren, omdat het zo’n intens proces is. 

0