Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ga overmatig zweten tegen met miraDry

Heb jij last van overmatig zweten? Overmatig zweten kan als erg vervelend worden ervaren en zelfs leiden tot verstoring van dagelijks functioneren, emotionele problemen en persoonlijke relaties. Wil jij dit zo snel mogelijk tegengaan? Lees dan deze blog over de behandeling met behulp van miraDry. De miroDry methode biedt een permanente oplossing tegen overmatig zweten. Hoe deze behandeling er uit ziet? Dat lees je in deze blog.

Wat is miraDry? 

MiraDry is een behandeling waarbij je gedoseerd warmte geeft aan het gebied waar de okselzweetklieren gevestigd zijn met behulp van elektromagnetische energie. De warmte dringt tot diep in de huid door, wat de zweetklieren voor eens en altijd uitschakelt. Het resultaat met een miraDry behandeling is dus blijvend. Om de huid te beschermen tegen oververhitting, wordt deze tegelijkertijd beschermt met een watergekoeld koelsysteem. Dit is een steriel verpakt koelelement dat elke behandeling vernieuwd wordt. Een miraDry behandeling is nagenoeg pijnloos, omdat de huid van tevoren wordt verdoofd. 

De miraDry behandeling

Een miraDry behandeling duurt over het algemeen ongeveer een uur. De hoeveelheid behandelingen hangt af van het resultaat na de eerste behandeling. Tijdens de eerste behandeling wordt gemiddeld 82 procent van de zweetklieren meteen uitgeschakeld. Deze zweetklieren kunnen zich niet meer herstellen, waardoor de zweetproductie in deze gebieden permanent stopt. 80% van de mensen ervaart na de eerste behandeling direct een afname van het zweten.

Tijdens de behandeling wordt het behandelgebied gemarkeerd op de oksels. Vervolgens worden in beide oksels pijnloze verdovingsprikken gezet met een korte, dunne naald. Wanneer de oksels verdoofd zijn, wordt het kopstuk van het miraDry apparaat op de oksel geplaatst. Het apparaat zuigt de huid een beetje aan, waarna de elektromagnetische warmte het okselgebied instroomt. Er is een zacht geluid hoorbaar dat zich net zo lang herhaalt tot de volledige oksel is behandeld.

Het resultaat van een miraDry behandeling

Na drie maanden is het resultaat van de miraDry effectief te beoordelen. In de eerste drie maanden kan de zweetproductie namelijk nog wisselend af- en toenemen. Als het resultaat nog niet naar jouw wens is, kan er een tweede behandeling plaats vinden. Zelfs een derde behandeling is mogelijk, maar dit komt vrijwel niet voor. Het gewenste resultaat is namelijk bijna altijd na twee behandelingen behaald.

Geïnteresseerd in een miraDry behandeling? 

Ben jij nu geïnteresseerd geraakt in een miraDry behandeling om jouw overmatig zweten probleem permanent op te lossen? Marco van Coevorden is een specialist op het gebied van overmatig zweten en het behandelen van dit probleem met behulp van de miraDry methode. Bekijk de website om meer te lezen over de behandeling, eventuele bijwerkingen en verdere informatie.

0