Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Fit worden voor de zomer van 2023

De zomer staat voor de deur! Dit betekent dat we binnenkort al bij het zwembad of op het strand te vinden zijn. Ben jij er al klaar voor? Veel vrouwen vinden het fijn om in de maanden voor de (zomer)vakantie wat fitter te worden. Op deze manier voelen ze zich een stuk zelfverzekerder. Hoor jij bij deze groep? Dan is dit artikel voor jou! We zullen je vertellen op welke manieren jij fit wordt voor de zomer van 2023.

Spring je fit!

Springen jouw kids lekker rond op de trampoline in de tuin? Misschien is het een goed idee dat jij ook een keertje meedoet! Het is niet alleen gezellig, maar ook nog eens goed voor je. Trampolinespringen is een goede manier om te werken aan je cardiovasculaire gezondheid, vetverbranding en de opbouw van spieren. Daarnaast is het ook nog eens leuk! Er zijn veel verschillende soorten trampolines verkrijgbaar op de markt. Zo is de trampoline Akrobat al vele jaren een favoriet voor in de achtertuin. 

Cardio!

Is trampolinespringen niets voor jou, maar wil je wel graag een activiteit doen die je hartslag verhoogt? Probeer dan eens om een aantal keer te hardlopen of te fietsen. Dit zijn activiteiten die je gemakkelijk in je eentje kunt uitvoeren. Sport je liever in een groep? Schrijf je dan in voor een spin class of ga met wat vrienden naar de atletiekbaan. Naast dat cardio helpt bij vetverbranding en het verbeteren van je conditie, gaat het ook nog eens hart- en vaatziekten tegen!

Sportschool

Ben jij meer van het gewichtheffen of sporten met apparaten? Dan is de sportschool een goede optie voor jou. In de sportschool kun je alleen, met vrienden of met een personal trainer sporten. De plekken bieden vaak ook de ruimte voor groepslessen. Je vindt dus altijd wel iets wat bij jou past. In de sportschool kun je je focussen op vetverbranding, het opbouwen van spieren of het verbeteren van je conditie. De perfecte plek dus!

Thuis sporten

Sport je liever thuis? Daar is absoluut niets mis mee! Leg je yoga matje neer en zoek op YouTube een video die je gemakkelijk kunt volgen. Denk aan yoga of pilates tutorials, of HIIT video’s. Er zijn miljoenen video’s te vinden, waardoor je voldoende opties hebt. Daarnaast kun je veel verschillende dingen proberen om er op deze manier achter te komen wat je echt leuk vindt. 

salta trampoline
trampoline salta

De zomer is voor veel van ons de tijd om nog het één en ander te doen om fit te worden. Sta jij de aankomende maanden op een Salta trampoline, of zien we je hardlopen of fietsen door het park bij jou om de hoek? Wellicht bouw jij je spierballen in de sportschool of doe je dit in je eigen woonkamer. Heel veel succes en geniet van de zon! 

0