Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ervaar ontspanning door het gebruik van een spijkermat

In het oog van de storm die het moderne leven heet, is het van vitaal belang om een schuilplaats te vinden, een oase van rust en herstel. Je zou denken, “een boswandeling, een dagje spa, of misschien een yoga-sessie?” Maar nee, de oplossing is stukken simpeler en verrassend doeltreffend: een spijkermat, een oude uitvinding die door het merk “Flowee” een nieuw leven is ingeblazen.

Wat is een spijkermat?

Een spijkermat is niet zomaar een mat met puntige uitsteeksels, het is een tool voor lichaam en geest, een pauzeknop die je slaap verbetert, meer rust geeft, je energie boost en je herstel versnelt. En het is niet alleen een relaxatiemiddel, het werkt ook als een pseudo-masseur, waardoor rugklachten, stijve spieren, nek- en schouderpijn, reumatische klachten en fibromyalgie verlicht worden. Je denkt misschien: “Dit lijkt wel een sprookje! Kan dit écht?” Maar wacht, er is meer.

Hoe gebruik je een spijkermat?

Het gebruik van de spijkermat is zo simpel als het klinkt. Je gaat liggen, met je rug op de mat, en laat het gebeuren. Maar dat is niet de enige manier om deze tool te gebruiken. Het is net zo flexibel als jouw verbeelding. Gebruik het in je bed, op de bank, in een stoel, of op de grond – het maakt niet uit. De plek bepaalt de intensiteit: hoe harder de ondergrond, hoe intenser de ervaring.

Hoe kan liggen op een spijkermat relaxed zijn?

Oké, laten we eerlijk zijn, de eerste keer op de spijkermat voelt alsof je op een cactus bent gaan liggen. Maar weet je wat? Na een paar minuten gebeurt er iets magisch: je lichaam neemt het over. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, je spieren ontspannen, de spanning druipt van je af en je krijgt een ontspannen en relaxed gevoel.

Gebruik voor het hele lichaam

De spijkermat is geen eendagsvlieg, maar een ware multitasker. Je kunt het ook op je buik, benen en billen gebruiken. Daarnaast heeft Flowee zelfs speciale modellen ontwikkeld voor je voeten en een comfortabel kussen dat perfect past rond je nek en schouders. Gebruik het zoals je wilt, waar je wilt, wanneer je wilt.

Help dagelijkse stress te verminderen

De spijkermat kan een echte game changer zijn in je wellness-routine. Het is een minimalistische, effectieve manier om de dagelijkse stress te verminderen en een diep niveau van ontspanning te bereiken. Wat dus weer goed is voor jouw gezondheid!  Dus, waarom zou je het niet proberen? Ga op de spijkermat liggen en ervaar zelf de voordelen van deze eeuwenoude ontspanningstechniek.

0