Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Een PVC vloer met betonlook is een prachtige upgrade voor je woonkamer!

Een pvc vloer met betonlook van Stile Floors is de laatste jaren steeds populairder geworden. Dat is ook niet zo gek, want het is namelijk een stuk goedkoper in de aanschaf dan een echte beton gietvloer en ook nog eens een stuk eenvoudiger in het onderhoud. Dankzij het reliëf wordt de natuurlijke structuur van beton nagebootst waardoor de vloer nauwelijks van echt te onderscheiden is. Zeker in combinatie met een industriële woonstijl komt de pvc vloer betonlook van Stile Floors helemaal tot z’n recht. Is jouw woning industrieel ingericht en is je vloer nodig aan vervanging toe? Bekijk dan hier alle voordelen van een pvc betonlook vloer.  

Een vloer voor jarenlang gebruik

Je hoeft je bij een pvc betonlook vloer geen zorgen te maken over scheuren die in de vloer kunnen ontstaan. Dit gebeurt namelijk niet met pvc. Het flexibele materiaal is bestendig tegen intensief gebruik en gaat dus jarenlang mee. Ook de kleur zal niet vervagen of veranderen in de loop der jaren. Dus bij aankoop van je betonlook pvc ben je verzekerd van een vloer die er nog jaren als nieuw uit zal zien – zelfs als je de vloer in een keuken of woonkamer neerlegt waar volop geleefd wordt. 

Eenvoudig op maat gemaakt

Pvc is heel eenvoudig zelf te leggen. De lichtgewicht pvc betonlook tegels zijn gemakkelijk te vervoeren en kunnen heel eenvoudig op maat worden gemaakt. Op die manier heb je de vloer in een handomdraai gelegd zonder zwaar gereedschap of bijkomende troep. 

Let op het gebruik van schoonmaakmiddelen

Pvc is erg populair vanwege het onderhoudsvriendelijke karakter. In tegenstelling tot andere vloersoorten zoals hout of natuursteen behoeft een pvc vloer geen jaarlijkse behandeling om het materiaal mooi te houden. Dit geldt ook voor betonlook pvc. Zodra je de vloer hebt gelegd is stofzuigen en dweilen eigenlijk de enige vorm van onderhoud die de vloer nodig heeft. Let er bij het dweilen wel op dat je niet te agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt. Schoon water op lauwe temperatuur is zelfs vaak al genoeg om de vloer mooi en schoon te houden. 

Jouw industriële woonstijl compleet met betonlook pvc 

Ben je overtuigd en is jouw interieur klaar voor een vloer van betonlook pvc? Aarzel dan niet en schaf jouw nieuwe vloer aan bij een specialist bij jou in de buurt. Dan kun je snel genieten van je nieuwe vloer en heb je er nog jarenlang plezier van!

0