Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Een overzicht van dingen die je kunt doen in quarantaine

In quarantaine zitten: nodig, maar wordt saai

In deze moeilijke tijden is het ook wel aangewezen om gewoon even in quarantaine geplaatst te worden. Hier kunnen we wereldwijd ook gewoonweg niet meer onderuit. Het is dus echt nodig, maar na enkele dagen zal je misschien wel al gemerkt hebben: dit wordt gewoon saai, we gaan ons vervelen. Wat kan je nog doen? Wel je zou kunnen kiezen voor inspirerende vrouwenboeken te lezen, een Netflix serie te bekijken of je wat bezig te houden met je smartphone in bed? Wat is nu een goed idee en wat niet? Hieronder daarover meer.

Inspirerende vrouwenboeken lezen: enkele voorbeelden hiervan

  • Girlboss: dit boek vertelt het leven van Sophia Amoruso. Dit is de oprichtster en CEO van het online kledingsbedrijf Nasty Gal, welke nu een van de grootste internationale webshops is in de fashionwereld. Dit succes is er uiteraard niet vanzelf gekomen. Hiervoor heeft Sophia heel hard moeten werken, wat het boek zo inspirerend maakt.
  • Babe, you got this: in dit boek worden verschillende levenslessen en adviezen gebundeld door 23 powervrouwen. Deze adviezen gelden zowel op professioneel gebied, als op privé gebied.
  • Becoming: dit boek is geschreven door de bekende Michelle Obama. In dit boek zie je de vrouw naast de first lady. Haar verhaal, haar succes en doorzettingsvermogen werken zeer inspirerend.
boeken-lezen-in-quaraintaine

Een Netflix serie bekijken, wat is de moeite waard om intussentijd te bekijken?

Een serie die de moeite waard is, is Vis a vis. Dit verhaal gaat over Macarena die een gavangenisstraf van zeven jaar uitzit. Dit leven in de gevangenis is niet evident, meer nog, het is zeer hard, ook voor Macarena. In de serie leren we ook Zulema kennen. Dit is een echt medogenloze vrouw die veel mispeuterd heeft in haar leven. Het is zeker geen gemakkelijk gegeven om met deze vrouw samen te leven in de gevangenis…

Een Netflix serie bekijken

Bezighouden met smartphone in bed? Geen goed idee!

Je nog wat bezighouden met je smartphone in bed? Dit is absoluut geen goed idee. Waarom? Je smartphone geeft een blauw licht af, of je dit nu wilt of niet, welke je slaapritme in de war brengt. Dit zorgt uiteraard voor effecten op je gezondheid op lange termijn. Geen aanrader dus! Kies liever voor een ontspannend bad voor je gaat slapen, rustgevende muziek, het lezen van een van de goede boeken van hierboven… Maar vermijd de smartphone echt voor je gaat slapen.

Meer tips opdoen?

Misschien zeggen bovenstaande tips jou wel iets en wil je graag meer van dit bekomen. Dat kan! Neem dan zeker zelf even een kijkje op www.womenstuff.nl, daar kan je alvast meer inspiratie opdoen om je tijd in de quarantaine nuttig te spenderen. Hou je vooral gezond daarnaast!

0