Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Een hoogwaardige dorpel voor de badkamer, op maat uiteraard!

U vindt een uitgebreide collectie dorpels bij NATUURSTEENvakman.nl, de online specialist voor maatwerk composiet & natuursteen. Met een ruime collectie producten voor binnen, mag een gerichte collectie dorpels voor de badkamer (en het toilet) natuurlijk niet ontbreken. Nu is er een groot verschil tussen badkamer deurdorpels en douchedorpels & daar vertellen onze product specialisten u uiteraard graag meer over….

Een dorpel voor de badkamerdeur, of in de douche?

Het verschil tussen een “gewone” deurdorpel, onder de badkamerdeur en een douchedorpel is eigenlijk met name gericht op de mate van belasting. Een douche dorpel staat onder hevigere belasting van water & chemicaliën (uit shampoo bijv.). Vandaar dat wij een speciale categorie badkamer dorpels van NATUURSTEENvakman.nl hebben uitgewerkt, die speciaal geschikt zijn voor “natte ruimtes”, zoals de keuken, badkamer, douche & wc. 

Wij adviseren in dit geval in principe twee materiaalsoorten; Kwartscomposiet en graniet. Deze beide materialen zijn ideaal geschikt voor de badkamer & de douche, oftewel kunnen de vochtige omstandigheden prima aan, zijn onderhoudsvriendelijk en “schoonmaak-vriendelijk”. Bij kwartscomposiet hoeft u zich geen zorgen te maken over krassen & slijtage bijv. en ook is kwartscomposiet veel minder vlekgevoelig (t.o.v. marmercomposiet). Op het gebied van kleuren & stijlen heeft u binnen onze collectie kwartscomposiet veel te kiezen, er is altijd wel een kwartscomposiet te vinden die past bij uw badkamer stijl, van strak wit & zwart, tot trendy marmerlooks. 

Met graniet kiest u voor een van de meest kwalitatieve soorten natuursteen, extreem duurzaam, sterk & onderhoudsvriendelijk; Ideaal voor in de badkamer & douche dus. Gaat u voor het elegante nero assoluto (zwart) graniet, het klassieke impala graniet, of het wat stoerdere steel grey graniet. Met deze drie granietsoorten is de kans groot dat u bij ons een passende granieten dorpel voor in uw badkamer vindt!

0