Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Een gids voor het vinden van het perfecte cadeau voor mama

Als je het ons vraagt is het iedere dag Moederdag: we moeten de moeders in ons leven dagelijks eren en waarderen. Dit kun je doen door te zeggen dat je van haar houdt, dat je trots op haar bent en dat je haar waardeert. Vind je dat moeilijk, dan kun je haar ook verrassen met een mooi cadeau. Voor haar verjaardag, met Moederdag of gewoon zomaar: omdat ze het elke dag verdient. Het vinden van het perfecte cadeau voor je moeder kan echter een uitdaging zijn. In deze gids delen we daarom een aantal goede tips en ideeën om je op weg te helpen. 

Het gebaar telt 

De nummer één regel wanneer je een cadeautje voor je moeder – of voor wie dan ook – shopt: het gaat er niet om hoeveel geld je uitgeeft aan een cadeau. De gedachte achter het gebaar is veel belangrijker. Denk bijvoorbeeld aan een zelfgemaakt cadeau: daar maak jij je moeder zeker blij mee. Een leuk idee is bijvoorbeeld een foto bloempot maken. Kies een bloempot die je thuis hebt staan of haal een betaalbaar exemplaar in de winkel. Tijd om de pot te versieren! Hoe je dit doet, bepaal jij helemaal zelf: je kunt de pot verven met onder andere magnetisch verf zodat je er leuke magneetjes (met foto’s) aan kan plakken. Je kunt er ook voor kiezen de pot met stiften te versieren: laat de kinderen een mooie tekening maken. Vul de pot met aarde en kies zaadjes van een mooie bloem of plant. Dit met liefde gemaakte cadeautje krijgt vast een mooie plek in de tuin. Mama is er ontzettend blij mee en de kleinkinderen zijn super trots op hun kunstwerk! 

Een leuk sieraad voor mama

Wil jij graag een tastbaar en betekenisvol cadeautje voor je moeder kopen? Neem dan eens een kijkje in de sieraden webshop van KAYA sieraden. Sieraden zijn een klassiek mama cadeau en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Moeders houden ervan om zich mooi te voelen en sieraden zijn een geweldige manier om dat te doen. Als je op zoek bent naar een sieraad om je moeder te geven, zijn er talloze opties om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een ketting met letter. Je laat op deze ketting de initialen van de kinderen, van haarzelf of van haar partner graveren. Ze draagt haar geliefden nu voor altijd op haar hart, hoe mooi is dat?

Praktisch en fashionable 

Een leuke tas is een geweldig cadeau voor mama omdat het zowel praktisch als stijlvol is. Moeders hebben vaak veel spullen die ze mee moeten nemen, of het nu gaat om boodschappen, werkgerelateerde spullen of de spullen van hun kinderen. Een mooie tas kan daarom een ​​geweldige manier zijn om haar te helpen georganiseerd te blijven. Bovendien is een tas een fashion statement en kan het een outfit helemaal afmaken. Er zijn talloze soorten tassen om uit te kiezen, van grote tote bags tot kleine clutches, dus er is voor elk wat wils. 

Onthoud dat het belangrijkste is om te laten zien dat je om haar geeft en dat je haar waardeert. Met deze tips kun je zeker een cadeau vinden dat perfect past bij jouw moeder en haar interesses. Veel succes en een fijne Moederdag!

0