Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Een ballonvaart: de allerleukste date

Ballonvaren is een ervaring die je niet zo makkelijk weer vergeet. Met een ballon vaar je als het ware op de wind, en kun je overal om je heen van uitzonderlijk uitzicht genieten. Iedereen heeft wel eens gedroomd van het maken van een ballonvaart, maar niet veel mensen doen het ook echt. Het is natuurlijk best een spannende onderneming, maar het is lang niet alleen weggelegd voor de avonturiers onder ons. Of je nu jong of oud bent, een ballonvaart maken kun je altijd doen. Het is een ervaring die super gaaf is om te delen met mensen die je lief zijn, zoals je vriend of vriendinnen bijvoorbeeld. De indrukwekkende vaart zal je nog lang bijblijven. Lees verder om meer te weten te komen over dit leuke uitje.

Allerlei arrangementen

Als je op zoek bent naar een inspirerende en originele date, kun je met een ballonvaart voor 2 personen jouw vriend enorm goed verrassen! Je kunt namelijk een speciaal arrangement kiezen, zoals een date arrangement waarbij je een intieme ballonvaart krijgt. Je kunt kiezen waar je de ballonvaart wilt starten, want er zijn locaties in heel Nederland beschikbaar. Je kunt zelfs een arrangement kiezen speciaal voor een huwelijksaanzoek, met champagne bijvoorbeeld. Ga je liever een dagje met vriendinnen weg? Dan kun je hiervoor ook een arrangement vinden. Je boekt dan een privé ballonvaart, net zoals voor een date, maar dan voor meerdere personen.

Wanneer kun je een ballonvaart boeken?

Veel mensen denken dat er alleen in de zomer een ballonvaart kan worden geboekt, maar dit kan gewoon het hele jaar lang. In de zomer is een ballonvaart natuurlijk wel erg romantisch met de warmte van de zomerzon, maar in de winter kan het ook heel mooi zijn. Het enige belangrijke is dat het niet te hard mag waaien en niet mag regenen. Toch kun je gerust een ballonvaart boeken, want in het geval van slechte weersomstandigheden wordt de ballonvaart gewoon uitgesteld naar een geschikt later moment. In de winter is kou ook niet zo een groot probleem, want het is boven in de lucht niet veel kouder dan op de grond. Let er wel op dat je enkel met zonlicht een ballonvaart kunt maken. Er wordt bijvoorbeeld niet zomaar na zonsondergang gevaren. Veel plezier!

0