Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Dit zijn alle roddels over Temptation Island: Love or Leave op een rijtje

Het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave heeft de eindstreep al bijna bereikt. Deze versie zou minder gaan over verleiding en meer over (het meest genoemde woord van dit seizoen) het vinden van een connectie. Toch is er ook bij deze editie geen gebrek aan drama. Er gaan weer genoeg roddels over de deelnemers rond. Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Elk reality programma lijkt hetzelfde te verlopen. Na de opnames verschijnen ontzettend veel roddels over deelnemers, wordt er kritiek over het programma uitgesproken en gooien de deelnemers via sociale media subtiele (of minder subtiele) sneren naar elkaar. Ook deze editie, gebaseerd op de Amerikaanse versie van het programma, is geen uitzondering. Benieuwd wat er nu weer allemaal gezegd wordt? Lees dan snel verder!

Karina en Greg zijn nog samen

Sonny & Jaidy vormen stipt op één het meest besproken stel van dit seizoen. Dit is vooral te danken aan de gekke uitspraken van Sonny, maar de romance met Ricky speelt ook een goede rol. Op twee staan zonder twijfel Karina en Greg. In de aflevering is te zien hoe Karina het hart van Greg breekt door het gezelschap van Daryl op te zoeken. Na een paar uitspraken van Greg in het begin, zegt Karina meermaals dat ze helemaal klaar is met haar relatie. Ze noemt het zelfs 7 verspilde jaren. Toch lijkt het koppel na het programma gewoon nog samen te zijn. Het Instagramkanaal Team Tempa merkte namelijk scherp op dat Karina te horen is in een live opname van Greg op Instagram. Daar is de trage stem van Karina te horen die vraagt of hij nog live is. Dit beantwoordt Greg heel verdacht met een ‘sssssst’.  Zo zie je maar, onkruid vergaat niet.

Greg leent geld van Liyah en betaalt het niet terug

Ook over Greg en zijn temptation (mag je het nog zo noemen?) Liyah gaan een hoop verhalen de ronde. Zo heeft Liyah in haar Instagramverhaal gedeeld dat zij een hele smak geld, maar liefst 2535 euro, geleend en dit maar niet terug krijgt. Naar eigen zeggen blijft Greg en geld vragen, zonder het geleende geld eerst terug te geven. Het verhaal lijkt helemaal waar te zijn, want ze heeft ook berichten om haar uitspraken te ondersteunen. Het feit dat Liyah dit deelt op haar Instagram, doet wel vermoeden dat de twee niet meer op goede voet zijn. Ze hangt hem keihard aan de schandpaal!

De videoboodschappen zijn gemanipuleerd door de productie

In aflevering 11 kregen de koppels de kans om een videoboodschap van 15 seconden naar hun geliefden te sturen. Dit veroorzaakte, zoals verwacht, veel drama. Sterk koppel Denise en Marco konden alleen maar rekenen op lieve woorden. Daarentegen was Kevin helemaal over de rooie omdat Eva hem ‘lieve Kevin’ noemde in haar boodschap en een vrij zakelijke toon aanhield. Karina maakte het in een paar luttele seconden uit met Greg waarna hij de hele avond getroost moest worden door de andere mannen en Jaidy wist niet dat Sonny al lang en breed vertrokken was en kwam van een koude kermis thuis zonder boodschap. Nu spreken boze tongen uit dat de videoboodschappen totaal gemanipuleerd werden door de productie. Zo werd Kevin aangemoedigd om helemaal geen boodschap te sturen en zou de brief van Eva herschreven zijn door de productie. Ook haar ‘I love you’ op het eind werd er doelbewust afgeknipt. Zelfs Karina beweert dat ze veel vriendelijkere woorden had uitgesproken naar Greg in haar boodschap. Dit kan natuurlijk allemaal opgeblazen zijn, maar de beweringen worden ondersteund door een aantal vrijgezellen. Hmmm. 

Denk jij dat deze roddels gebakken lucht is of zit er een kern van waarheid achter? Wij zeggen: waar rook is, zal ook wel vuur zijn. Gelukkig is er ook dit seizoen weer genoeg drama tijdens en na het programma. We gaan niet ontkennen dat we daar ten slotte voor kijken. 

0