Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De ultieme zomerse outfit: stijltips voor een moeiteloos coole look

Het is eindelijk weer zomer in Nederland! De temperaturen stijgen en wat waren we daar aan toe. Maar hoe zit dat met jouw garderobe? Is jouw kledingkast wel net zo summer ready als dat jij bent? Laat er weer een frisse wind doorheen gaan met deze tips en ontdek de ultieme items voor jouw favoriete zomerse look!

Maak of breek je zomeroutfit 

Iets wat de ultieme zomerse look echt kan maken of breken, zijn de schoenen. Een mooi gekleurde sneaker kan een basic outfit al snel upgraden naar een hoger niveau. Damessneakers zijn dan ook een absolute must-have en mogen niet ontbreken bij deze tips. Wil je een vrouwelijke look? Dan draag je de sneakers onder een jurkje. Ga je liever voor wat stoerders? Dan kun je een sneaker super goed combineren met een shorts of zelfs met sportkleding. 

Naast dat damessneakers vaak goed matchen bij elke zomerse outfit, is het natuurlijk ook heerlijk comfortabel. Ideaal voor wanneer je op vakantie door de stad wilt gaan wandelen. Weet je echt even niet wat voor schoenen bij je look passen? Dan zijn witte sneakers het antwoord. Deze zullen je zomerse outfit niet snel breken!

Must-have item voor een nette look

Wat een uitdaging kan tijdens een warme zomerdag, is een look creëren die netjes én luchtig blijft. Zomerse kleding kan vrij bloot zijn, wat je misschien niet altijd wilt wanneer je een formele gelegenheid hebt. Het ideale kledingstuk voor zo’n gelegenheid, is een blouse. Helemaal als je voor een wijder model kiest met een linnen of katoenen stof.

Een blouse hoeft niet alleen voor nette gelegenheden een goede keuze te zijn. Je kunt de look heel gemakkelijk casual maken, door een sneaker eronder te dragen met een jeans of shorts. Dit creëert alweer een hele andere stijl dan wanneer je een blouse combineert met een hakje en een rok. Koelt het ‘s avonds af? Dan kun je de blouse combineren met een blazer. Zo blijft je zomerse look moeiteloos cool!

Vrouwelijk en comfortabel tegelijk

De ultieme zomerse look is vrouwelijk, maar ook lekker luchtig en comfortabel. De damessneakers zullen je zomerse look helemaal afmaken, maar ze zullen ook je beste vriend zijn tijdens een lange zomerwandeling. Wanneer je wat netter gekleed wilt, kun je kiezen voor een luchtige blouse. Handig voor zowel informele als formele gelegenheden. Hoe summerproof is jouw kleding?

0