Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De populairste kapsels voor vrouwen in 2023

Een nieuw seizoen, een hele nieuwe wereld van trendy kapsel ideeën. Er zijn tal van gemakkelijke manieren om jezelf elk seizoen opnieuw uit te vinden, maar er gaat niets boven een nieuw kapsel als je in de stemming bent voor een onmiddellijke transformatie. Net als haarkleur trends, zijn sommige van de volgende kapsels nooit echt uit de mode geraakt en zien we er nu een opleving van. Als je erover nadenkt om een ​​kleine stijlverandering aan te brengen, maak dan een bladwijzer voor deze blog. Je zult er absoluut prachtig uitzien door in 2023 een van de volgende moderne kapsels te kiezen. Laat je nu inspireren door enkele van de meest populaire kapsel trends voor 2023. 

De bob met structuur

De bob is al een tijdje super populair en het is gemakkelijk te zien waarom. Als een van de grootste kapsel trends voor 2023, is het bobkapsel flatterend, gemakkelijk te onderhouden en straalt het een gevoel van vrouwelijk zelfvertrouwen uit. De trend van het bob kapsel zal zich waarschijnlijk voortzetten in 2023, maar wij denken dat het veel beter is om weg te gaan van de scherpe hoeken naar een zachtere, meer gestructureerde versie van je haar. Stel je voor dat je de klassieke ‚stompe’ bob draagt, maar verzacht, met een vleugje textuur aan de punten. Het is een subtiel detail dat een interessantere uitstraling geeft aan een sterk kapsel dat in 2023 niet van de lijst met populaire kapsels zal verdwijnen. 

Haal inspiratie uit Wednesday

Wednesday actrice Jenna Ortega heeft met haar verschijning in de beroemde Netflix-serie zeker de trend gezet. Iedereen houdt van haar houding, donkere humor en niet in de laatste plaats van haar stijl. Nou, als je een aanwezigheid wilt zijn om te onthouden in 2023, is het kapsel van Jenna in de Wednesday serie een heel goed idee.

Getextureerd haar

De natuurlijke haar look zal voor altijd een trend zijn. In een wereld vol hairextensions, extravagante verfkleuren en duizenden stijlveranderingen is een natuurlijke look meer dan welkom. Besteed wat tijd aan het herontdekken van jezelf en laat je natuurlijke schoonheid shinen. Na zo’n periode rock je weer beter dan ooit met een te gekke transformatie van je kapsel. 

Krullend Pixie-kapsel

Korter dan we de pixie snit in het verleden hebben gezien, deze look zorgt over het algemeen voor frisheid. De kijk op pixie snitten in 2023 is of superkort of net iets langer dan normaal. Dit korte kapsel voelt erg modern aan. 

Afro-kapsel

Hier is een stijlvol kapsel trend idee voor liefhebbers van krullend haar: het afro-kapsel. Dit kapsel voegt in 2023 volume en effect toe aan de look met slechts een paar professionele haarproducten en een vrij eenvoudige techniek. 

Hoog paardenstaart kapsel 

Een van de meest populaire kapsels voor vrouwen in 2023 zijn paardenstaarten. Met deze keuze zie je er prachtig en elegant uit, ongeacht de gelegenheid en het is daarnaast erg praktisch! 

Vlinderkapsel

Het gelaagde, golvende haar geeft je een elegante lady look waar je in 2023 in alle seizoenen dol op zult zijn. Gelaagde snitten geven een uniek volume-effect aan je haar. Als je een fris kapsel nodig hebt, maar je voelt je in deze periode totaal ongeïnspireerd, dan raden we je aan om voor een moderne gelaagde snit te gaan. Het is tenslotte een van de beste kapsel trends van 2023. we noemen het overigens een vlinder kapsel, omdat de scheiding in het midden zit en de haren dan in een lock naar buiten vallen… en dit lijkt een beetje op de vleugels van een vlinder.

0