Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De nieuwste nagelkunst trends en nagellakkleuren

Klaar om ook je nagels een update te geven in 2024? Geen zorgen, want hier vind je de beste nagellak en nagelkunst trends van dit jaar. Ontdek welke populaire nagellakkleuren en nagelkunst trends je tegenwoordig echt niet mag missen!

De 5 populairste nagellak trends van 2024

1. Balletcore

Klassiek is weer helemaal in tegenwoordig en dat wordt duidelijk als je balletcore ziet, een nagellaktrend die eigenlijk is begonnen als haartrend. Zachte, neutrale kleuren vormen er de basis voor en bieden als voordeel dat ze eigenlijk bij iedereen passen. Ga voor een dekkende of juist een doorzichtige nagellak en combineer deze met een roze kleurtje om er een stijlvol geheel van te maken.

2. Minimal

Minimal is al evengoed een must-try als je de laatste nagelkunst trends wilt volgen. Deze relatief eenvoudige en minimalistische nagelkunst trend varieert van een eenvoudig streepje tot een stipje, een paar hartjes of een swirl. Ook deze beauty trend staat leuk bij iedereen, dus laat je gerust gaan en experimenteer met de mogelijkheden.

3. Chocolate Glazed

Deze trend was al in 2023 erg populair en het ziet ernaar uit dat er ook in 2024 nog geen einde aan komt. Glazed nails zijn extra leuk als je jezelf graag verwent met een flashy outfit. Het voordeel? Je kunt de kleur eigenlijk gemakkelijk zelf maken. Dit doe je door een bruine nagellak te laten uitharden onder een speciale nagellamp. Daarna strooi je er een beetje chrome poeder overheen. Lekker gemakkelijk en ook nog eens erg mooi.

4. Kristallen

3D op je nagels, in 2024 kan het! Kristallen zijn voor deze trend een van de populairste vormen, omdat ze zelfs gewone, minder goed verzorgde nagels meteen een leuke uitstraling geven. Bedek je hele nagel met opvallende shimmers of beperk je tot één kristal per nagel als je het liever wat eenvoudiger hebt. Kortom, deze nagellak trend biedt heel wat ruimte om te experimenteren.

5. Gekleurde French

De French behoort tot de populairste nagelkunst trends van 2024, net zoals hij ook de voorbije jaren erg in trek was. Een belangrijk verschil is dat de meeste vrouwen er dit jaar niet voor kiezen om hun nagels witte randjes te geven, maar juist extra veel opvallende kleurtjes. Blijf dus zeker op de hoogte van de laatste populaire nagellakkleuren, zodat je nagels niet alleen trendy zijn, maar ook bij de rest van je outfit passen.

Mooie nagels? Blijf up-to-date en mis geen enkele nieuwe trend!

Aan nagellak trends geen gebrek in 2024, dus je hoeft maar te kiezen. Bovenstaande nagelkunst trends lichten alvast een tipje van de sluier van wat dit jaar in petto heeft voor liefhebbers van nagellak en maken de zoektocht naar populaire nagellakkleuren zoveel gemakkelijker.

0