Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De lingerie trends van 2021 en hoe deze je meer zelfvertrouwen kunnen geven

Voor sommige vrouwen wordt sexy lingerie alleen gebruikt voor speciale gelegenheden, en ligt het de rest van de tijd ergens achter in een la weggestopt en wordt dit zeker niet regelmatig aangetrokken. Uiteraard moet iedereen dat voor zich weten, maar wij pleiten voor het dagelijks dragen, ook van het pikantere soort. Net zoals bij ‘normale’ mode, zijn er ook binnen de lingeriemarkt trends die komen en gaan. Daarom kijken wij hieronder naar de lingerie trends van 2021.

Of je nu te timide bent om dit soort pikante lingerie regelmatig te dragen of op zoek bent naar het volgende beste stuk om je negligé collectie te vullen, we raden je aan om aandacht te besteden aan de nieuwste trends in lingerie. En dan zeker niet alleen om je partner een plezier te doen, maar voor veel vrouwen is dit een boost van het zelfvertrouwen. De trends van 2021 op het gebied van lingerie zijn opwindend en toch praktisch. Kijk dus eens verder dan een simpel nachthemd en boost je zelfvertrouwen.

Zijde ondergoed voor dames is bezig aan een comeback

Er zit een bepaalde kracht in het dragen van een stuk mooie zijde en hoe je je er als vrouw door kunt voelen. Lingerie gemaakt van puur zijde satijn is uiterst zacht en daarnaast erg chic en kan worden gedragen om heerlijk in te slapen of als een luxe lingerie gedurende de dag. Daarmee brengen ze echt een alledaagse luxe!

Verleidelijke, speelse kleuren

We zien deze trend in zowat alle lingerie collectie dit jaar, designers en fabrikanten van lingerie zijn niet bang om verleidelijke speelse kleuren te gebruiken. Lingerie is een erg emotionele categorie in de mode en felle kleuren zijn opbeurend, verleidelijk en stimulerend. Mensen zijn op zoek naar momenten van vreugde en kleur is een leuke onderbreking van rood, zwart en neutrale kleuren. 

Sexy lingerie als tegenhanger van een leven in een pandemie

Hoewel sommigen vrouwen midden in de pandemie geloofden dat ze voor altijd een joggingbroek zouden dragen, zien we juist dat mensen zich dolgraag juist mooi en sexy willen kleden door de pandemie. Langzaam kunnen we weer op stap en uit eten gaan, wat natuurlijk vraagt om een leuke outfit en een mooie lingerie set kan als de basis daarvan dienen. Tijdens de pandemie zagen we juist een toename van mensen die op zoek gaan naar sexy sets bij websites zoals LASCANA en we zien dat dit doorzet in 2021.

Ondergoed met een hoge taille

Nu we al bijna 1,5 jaar veel tijd thuis doorbrengen, neemt ook het verlangen naar comfort bij damesondergoed toe. Hierdoor zien we ook een toename in populariteit van slips met een hoge taille en de verwachting is dat dit de komende maanden zal aanhouden. Veel van deze slips gaan uit van verschillende niveaus in comfort en worden vaak innovatief ontworpen om te ondersteunen en aan te vullen, en juist niet te vernauwen zoals veel speelse lingerie doet. Op die manier kun je je gesteund, zelfverzekerd en krachtig voelen. 

Comfortabele bh’s

Naast de hierboven genoemde comfortabele slips verwachten we ook een toename in de vraag naar casual, alledaagse bh’s. Vrouwen durven weer prioriteit aan hun eigen comfort te geven, maar willen dit vaak wel zonder afbreuk te doen aan stijl of speelsheid en een comfortabele bh kan daar echt de belichaming van. Kijk hiervoor ook eens bij LASCANA zo’n comfortabele bh voelt ongelooflijk zacht aan op de huid en is echt de perfecte aanvulling op onze steeds groter wordende thuiswerk garderobe!

0