Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De leukste boeken voor vrouwen van dit moment

Wat zijn nou echt goede – en zelfs inspirerende boeken waar vrouwen van kunnen genieten? Wellicht zoek je een leuk boek voor jezelf of als cadeau. In onderstaande aanrader-lijst hebben we verschillende soorten boeken voor vrouwen verwerkt, niet alleen de zogenaamde feelgood-boeken. Zo vind je onder andere boeken over inspirerende en sterke vrouwen, maar ook romantische boeken. Lees verder voor de leukste boeken voor vrouwen van dit moment!

De leukste boeken voor vrouwen van dit moment

Lion (Mijn lange weg naar huis) – Saroo Brierley

leukste boeken voor vrouwen

Deze roman vertelt het verhaal van de geadopteerde Saroo, die op zoek gaat naar zijn biologische familie in India. Op een klein station in India is de vijfjarige Saroo zijn broer kwijtgeraakt. Hij klimt in een treinstel om hem te zoeken, maar raakt per ongeluk opgesloten en komt helemaal alleen aan de andere kant van India in Calcutta terecht. Zonder zijn familie en zonder te weten uit welk dorpje hij komt, zwerft hij wekenlang door de straten van de grote stad tot hij wordt opgenomen door een weeshuis. Ook daar weten ze zijn familie niet op te sporen en uiteindelijk wordt Saroo geadopteerd door een Australisch echtpaar bij wie hij gelukkig opgroeit. Als hij bijna dertig is, en de technologie zo veel verder is dan toen, gaat Saroo met behulp van Google Earth op zoek naar het station waar hij al die jaren geleden zijn familie kwijtraakte. Elke avond bekijkt hij urenlang de spoorlijnen die naar Calcutta leiden, tot hij na een jaar dat ene station denkt te herkennen. Hij vertrekt naar India om te kijken of hij zijn familie weer terug kan vinden…

Bekijk dit boek hier>>>>

De leukste boeken voor vrouwen van dit moment

Mijn leven in de wildernis – Miriam Lancewood

leuke vrouwen boeken

Dit is een prachtig, inspirerend non-fictie boek. Het is het verhaal van Miriam Lancewood, die van de rustige Achterhoek verhuisde naar de wildernis van Nieuw-Zeeland en hier van alles beleeft. Ze vertelt over de avonturen die ze meemaakt en wat ze hiervan leert. De grootste boodschap is dat het voor iedereen verfrissend kan zijn om de materiële wereld een beetje los te laten en te genieten van je omgeving. In Mijn leven in de wildernis vertelt de Nederlandse Miriam Lancewood over haar leven in de wildernis van Nieuw-Zeeland. In 2010 verruilde ze de Achterhoek voor een leven ver van de bewoonde wereld. Samen met haar man Peter leeft ze zonder enige vorm van luxe een geïsoleerd leven in de verlaten bergen op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. In het televisieprogramma Floortje naar het einde van de wereld zocht Floortje Dessing het echtpaar op. Een inspirerend verhaal over durf, keuzes en geluk.

Bekijk dit boek hier >>>

Helemaal het einde – Lisette Jonkman

leuke boeken voor vrouwen

Als je even geen zin hebt in serieuze verhalen, is dit feel good-boek een echte aanrader. Laat je meeslepen in de fantastische humor en hopeloze romantiek, terwijl je ook nog geniet van spannende plot twists. Helemaal het einde van Lisette Jonkman is een humoristische feelgoodroman over een popzangeres die terugkeert naar haar familie op het platteland. Helemaal het einde van Lisette Jonkman is een humoristische feelgoodroman over een popzangeres die terugkeert naar haar familie op het platteland. De 28-jarige Roxy leeft al tien jaar als een nomade als leadzangeres van een wereldberoemde rockband. Wanneer haar beste vriendin plotseling overlijdt, stort Roxy volledig in en gaat ze terug naar het landelijke dorp waar ze is opgegroeid. Ineens staat ze weer tussen de koeien op het boerenbedrijf van haar ouders en moet ze haar plek heroveren, want iedereen is verder gegaan zonder haar. Roxy wil zo snel mogelijk terug naar haar seks, drugs & rock-’n-roll-leven, maar een lang bewaard geheim speelt op en ze heeft geen rekening gehouden met Arno, haar beste vriend van vroeger…

Bekijk dit boek hier>>>

Vijftig tinten vrij – E.L. James

leukste vrouwen boeken

Dit is een titel waar iedere vrouw wel eens van heeft gehoord. E.L. James heeft inmiddels al twee vervolgen geschreven, waarvan elk nog populairder is dan de voorganger. Twijfel dus niet langer! Want de slaapkamer is de enige plek op heel de wereld waar een man of vrouw de gelijkwaardigheid met zijn/haar partner even mag verbreken – ten behoeve van gedomineerd worden en domineren. Vijftig tinten vrij is het laatste deel van de zinderende trilogie die in Amerika en Engeland al miljoenen vrouwen in vuur en vlam heeft gezet.
Toen Anastasia Steele de gedreven en getraumatiseerde zakenman Christian Grey voor het eerst ontmoette, ontvlamde er een sensuele affaire die hun beider levens voorgoed zou veranderen.
Ana wist altijd al dat het niet gemakkelijk zou zijn om van Christian Grey te houden, maar nu zorgt hun relatie voor allerlei onvoorziene uitdagingen. Zo moet Ana leren omgaan met Christians extravagante levensstijl zonder haar eigen integriteit of onafhankelijkheid te verliezen, en moet Grey zijn dwangmatigheid zien te bedwingen en de gruwelen uit zijn verleden gaan accepteren.
Nu ze eindelijk samen zijn, leven ze in een wereld vol liefde, passie, intimiteit, rijkdom en eindeloze mogelijkheden. Maar juist op het moment dat ze het geluk in handen lijken te hebben, dreigt het noodlot Ana’s zwartste nachtmerries werkelijkheid te maken.
Vijftig tinten vrij is het slotdeel van de Vijftig tinten-trilogie.
Tot voor kort werkte E L James, moeder van twee kinderen, als uitvoerend televisieproducent. Sinds haar jeugd droomde ze ervan om verhalen te schrijven, maar die droom stelde ze uit voor haar familie en haar carrière. Uiteindelijk nam ze de pen op. Het resultaat: de succesvolste erotische trilogie aller tijden.

Bekijk dit boek hier>>>

0