Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De impact van details op de look van je badkamer

Wil jij ook een badkamer waarin elk element zorgvuldig is uitgekozen en op elkaar is afgestemd? Dat denk ik ook. Een element dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar wel degelijk een grote impact kan hebben op de algehele uitstraling van de badkamer, zijn de details. Denk hierbij aan de badkamerspiegel, douchekoppen en kranen . Dit zijn namelijk de details die de puntjes op de i zetten en je badkamer net dat beetje extra kunnen geven.

Badkamerspiegels

Badkamerspiegels hebben ook een grote invloed op de stijl van de ruimte. Er zijn diverse stijlen en ontwerpen beschikbaar, zoals verlichte spiegels, spiegels met opbergruimte of spiegels met unieke vormen en randen. De juiste badkamerspiegel kan je badkamer groter laten lijken, extra verlichting bieden en een persoonlijk tintje geven aan de inrichting. 

Stijlvolle douchekoppen

De douchekop is een van de belangrijkste onderdelen van de douchegarnituur. Tegenwoordig zijn er veel mooie opties beschikbaar die je badkamer een moderne en luxe uitstraling kunnen geven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een regendouchekop die zorgt voor een ontspannende en gelijkmatige waterstroom. Er zijn ook douchekoppen met verschillende soorten stralen, zoals massagestralen of een waterval straal, waardoor douchen een heerlijke en ontspannen ervaring wordt.

Verfijnde doucheslangen

Naast de douchekop hebben we de doucheslang. Vroeger waren doucheslangen meestal van eenvoudig plastic gemaakt, maar nu zijn er meer verfijnde en stijlvolle opties beschikbaar. Denk aan metalen doucheslangen met een geborstelde afwerking, die je badkamer een moderne en luxe uitstraling geven. Deze verfijnde doucheslangen kunnen op een subtiele maar effectieve manier de uitstraling van je badkamer verbeteren.

Moderne kranen

Een voorbeeld van een moderne kraan die de uitstraling van je badkamer kan verbeteren, is een strakke inbouw thermostaatkraan. Deze kraan wordt in de muur geïnstalleerd en heeft een minimalistisch ontwerp met eenvoudige bediening. Het geeft je doucheruimte een moderne en gestroomlijnde uitstraling. Als je meer houdt van een klassieke en elegante stijl, kun je kiezen voor een vrijstaande badkraan met sierlijke vormen en kruisgrepen. Deze kraan zal zeker opvallen. Je kunt natuurlijk zelf keuzes maken, maar weet dat de douchegarnituur echt een verschil kunnen maken in de uitstraling van je badkamer.

0