Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De beste verwarmde handschoenen

Er zijn mensen die lijden aan chronische pijn in de handen of een beschadiging aan de bloedvaten, dit kan het syndroom van Raynaud heten, maar kan ook een andere aandoening zijn. Deze mensen kunnen al bij een temperatuur van 10 tot 15 graden last krijgen van witte, pijnlijke vingers. Waardoor een simpele opdracht als een sleutel in de autodeur steken een enorm lastige opgave wordt. Nu de winter in volle gang is, wordt deze klachten alsmaar erger en erger. Er zijn gelukkig oplossingen.

Een specialist

Wanneer je last hebt van bovengenoemde klachten kan je het beste een specialist opzoeken die er verstand van heeft, zoals Comfort Producten. Op hun website worden meerdere cases weergegeven met mensen die geholpen zijn door hun verwarmde handschoenen en daarnaast zijn in de reviews ontelbare klantervaringen te lezen. Dit bevestigt het gevoel dat dit een betrouwbare aanbieder is voor de oplossing in verwarmde handschoenen. Een belletje naar deze aanbieder kan ook op werkdagen, waar je gelijk doorverbonden wordt met een specialist die je vrijblijvend verder adviseert over de keuze die het beste past bij jouw behoeften.

Verschillende verwarmde handschoenen

Er zijn tal van soorten, maten en kleuren in verwarmde handschoenen. Maar wanneer je last hebt van bovengenoemde klachten zijn verwarmingsoppervlak en verwarmingsduur vaak de belangrijkste pijlers. De Dual Heating modellen van BERTSCHAT® zijn hierin een uitstekende keuze. Al is het min 30 graden, deze verwarmde handschoenen zijn bestand tegen elk weertype. Omdat de gehele hand wordt verwarmd en een temperatuur bereikt kan worden van 68 graden hoef je zelfs dan geen last te hebben van koude, pijnlijke handen en vingers. De vraag is wel: hoe lang begeef je je tijdens die temperaturen buiten, dus hoe lang zou je willen verwarmen?

Verwarmingsduur

Verwarmen op hoge temperaturen vraagt ook meer energie, dus hierdoor zijn de meegeleverde accu’s van de verwarmde handschoenen sneller leeg. Gelukkig is er de keuze om krachtigere of een extra set accu’s aan te schaffen, waardoor je in principe non-stop kan verwarmen en zelf met het syndroom van Raynaud naar Siberië of de Noordpool kan afreizen. In de reviews is te lezen dat bij de Dual Heating modellen in ieder geval de 3,000 mAh accu’s worden aangeraden. Dit staat gelijk aan zo’n 2 tot 9 uur verwarming. Dit is afhankelijk van hoeveel verwarmingszones je aanzet en op welke stand. Je kan namelijk de bovenkant en onderkant van de verwarmde handschoenen onafhankelijk van elkaar instellen, zo kan je de onderkant op de hoogste stand zetten en de bovenkant op de middelste of laagste stand zetten. Is het echt koud? Kan je beide zones op de hoogste stand zetten.

Meer advies nodig?

Een simpele vraag per mail of in de chat kan je de gehele dag stellen, deze wordt vakkundig opgepakt door een team van specialisten. Als je twijfelt over de maat kan je op de productpagina van de verwarmde handschoenen onderaan de maattabel vinden. Je kan de langste vinger meten, vaak de middelvinger, en/of de omtrek van je handen om zo de juiste keuze te maken.

0