Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De beste manieren om je telefoon mee te nemen

De mens is van nature een sociaal dier en nieuw onderzoek toont aan dat ons socialisatie patroon snel verandert. Mobiele telefoons zijn bijvoorbeeld zo goed als een verlengstuk van ons lichaam geworden en de meeste mensen willen ze altijd bij de hand hebben. Zo’n mobiele telefoon meenemen kan echter niet altijd even makkelijk zijn. Je broekzak is natuurlijk de beste plek om die telefoon in mee te nemen, maar wat als je geen goede zakken hebt, of je hebt schuine zakken waar die telefoon zo uit glijdt. Tijd dus om te kijken naar de beste manieren om je telefoon mee te kunnen nemen op pad.

Telefoonkoord voor mobiele telefoon

Vroeger werd gedacht dat het dragen van een mobiele telefoon dicht bij je hart, zoals in je borstzakje, niet verstandig is. Ondertussen zijn er echter een hoop onderzoeken naar gedaan, en nergens blijkt dat dit ook zo is. En dus is een telefoonkoord een goede oplossing om je telefoon mee te nemen. Soms hebben dergelijke koorden er een hoesje vast aan zitten, bij andere moet je die er los bij aanschaffen. Ook een telefoontasje kan dus goed gebruikt worden. Dit zijn tasjes die aan een koord zitten, maar waarbij het echt meer om een tasje gaat dan een houder, zoals bij een telefoonkoord. 

Leren telefoon houder aan je riem

Een leren telefoon houder voor aan je riem is een van de beste manieren om je mobiele telefoon veilig te houden. Het is een portemonnee-achtig hoesje dat aan je riem wordt bevestigd, zodat je telefoon altijd binnen handbereik is.

Sommige van deze houders hebben een haakje, die aansluit op de riemlus aan je broek. Ze zijn meestal gemaakt van leer of andere dikke stoffen, en sommige hebben zelfs meerdere zakken en ritsen zodat je ook gemakkelijk andere zaken mee kunt nemen in het tasje. Een dergelijke holster is waarschijnlijk de beste manier om je mobiele telefoon mee te vervoeren. De telefoon is veilig en je hebt hem altijd direct bij de hand als je gebeld wordt.

Sportarmband voor je mobiele telefoon

Voor degenen die graag naar muziek luisteren tijdens het sporten of gewoon hun telefoon altijd bij de hand willen hebben, is een sportarmband ideaal. Ok, toegegeven het ziet er wat overdreven uit, maar we zien dergelijke sportarmbanden steeds vaker en vooral tijdens het sporten kan dit de ideale manier zijn om je telefoon mee te nemen. Dit type armband heeft vaak een verstelbare band met klittenband om de telefoon op zijn plaats te houden. Ze worden het vaakst gebruikt door hardlopers of mensen in de sportschool omdat ze trainen mogelijk maken. Het grote nadeel van het gebruik van dit type telefoonhouder is dat je ongemak kunt ervaren als je intensief traint. Hoewel het veilig is, voel je het trillen op je arm terwijl je beweegt.

Een heuptas voor je mobiele telefoon

Een heuptasje is vooral handig als je veel gaat wandelen. Het is licht van gewicht en verkrijgbaar in verschillende kleuren en daarnaast kun je er ook je portemonnee, zonnebril en sleutels in doen.

Oké, niet lachen, want het dragen van een heuptasje is niet meer zo taboe als het ooit was.  Heuptasjes zijn niet nieuw. In feite bestaan ​​​​ze al eeuwen en doordat ze zo praktisch zijn, zien we een enorme heropleving van de eens verouderde heuptas. Sterker nog, de afgelopen jaren is de heuptas een fashion statement geworden en we zien dat zelfs merken als Louis Vuitton dergelijke tasjes in hun collectie hebben. Heuptasjes hebben vaak een verstelbare riem zodat deze bij mensen met verschillende tailles passen. Je kunt een heuptasje ook schuin over de schouder dragen.

0