Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De beste locaties voor een weekend weg met vriendinnen

Een weekend weg met vriendinnen, hoe leuk is dat? Iets om naar uit te kijken, leuk om samen te plannen en natuurlijk is het weekend zelf een herinnering die jullie nooit zullen vergeten. Maar waar ga je heen? Voor een weekend heb je niet de hele wereld tot je beschikking, je wil niet te lang onderweg zijn, en het is leuk als je de maand erna niet op een houtje hoeft te bijten. De beste locaties voor een weekend weg met vriendinnen, vind je dan ook gewoon in eigen land! We vergeten het vaak, maar de Waddeneilanden zijn één van de populairste vakantiebestemmingen in Europa. En lekker dichtbij huis! Maar ook de reis ernaartoe is al een heel avontuur. Lees hieronder snel meer over waarom de Waddeneilanden de beste locatie is voor je vriendinnenweekend in bijvoorbeeld een leuk vakantiehuis Texel

De 2 beste Waddeneilanden voor een weekend weg met vriendinnen

De prachtige en unieke kustlijn van Nederland is de thuisbasis van een groep eilanden die bekend staan als de Nederlandse Waddeneilanden. Deze eilanden staan bekend om hun ongelooflijke landschap, vriendelijke bevolking en een scala aan activiteiten. In dit artikel ontdekken we waarom deze eilanden één van de populairste vakantiebestemmingen in Europa zijn geworden.

Texel

Op dit eiland kun je heerlijk genieten van de rust, maar ook goed uitgaan. Eigenlijk heeft Texel het allemaal, van natuur tot mogelijkheden om te windsurfen, te wadlopen, te wandelen, te fietsen en natuurlijk lekker eten. Texel heeft een goede party scene, waar je op Texelse wijze ook nog goed kunt dansen. 

Terschelling 

Terschelling is een heerlijk eiland waar je zowel kunt genieten van de natuur als van de gezelligheid. Zeker als je met een groep vriendinnen gaat, is het een leuk idee om een vakantiehuis Terschelling te huren voor een weekend. 

Je hoeft je niet te vervelen

Er is genoeg te doen op elk eiland, variërend van ontspannen strandwandelingen langs brede stukken wit zandstrand tot avontuurlijke oceaankajak en zeiltochten tussen met wilde dieren gevulde duinen of wadden die wemelen van de schaaldieren. Andere activiteiten die je kunt doen zijn bijvoorbeeld paardrijtochten door lokale parken en polders, windsurflessen bij lagunes/havens op bepaalde dagen. Maar er zijn ook meer ontspannen opties, zoals yogalessen onder de bomen tijdens zonsondergang of met prachtig wijds uitzicht over zee.  Of bezoek een nabijgelegen musea met uitleg over de natuurlijke dynamiek en geschiedenis met betrekking tot de zeevaart en eerste kolonisten. Wat je ook kiest als invulling voor het legendarische weekend met je vriendinnen, je hoeft je zeker niet te vervelen. 

0