Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De 5 beste nieuwe Netflix series van 2024

Op Netflix wordt het aanbod aan films en series steeds weer vernieuwd. Soms zie je echter door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel keuze, dat je simpelweg niet meer weet welke series het kijken waard zijn. Dit zijn 5 nieuwe Netflix series die je gezien moet hebben.

5 beste nieuwe netflix series van 2024

1. Queen of Tears

K-drama’s zijn de laatste jaren populairder dan ooit. Het is dan ook niet gek dat de serie “Queen of Tears” momenteel een grote hit is op Netflix. Deze romantische serie op Netflix gaat over een koppel dat zich in een relatiecrisis bevindt. Hong Hae-in is de CEO van een groot bedrijf in Zuid-Korea en dochter van een vooraanstaande zakenfamilie. Ze is getrouwd met Baek Hyun-woo, die advocaat is voor het bedrijf en zoon van een boerenfamilie. Ze zouden gelukkig moeten zijn, maar drie jaar na hun bruiloft gaat hun huwelijk bergafwaarts. Lukt het hen om hun relatie te redden?

2. The Gentlemen

Hou je wel van een beetje spanning, gecombineerd met humor? Dan is “The Gentleman” iets voor jou. De serie is gemaakt door de bekende regisseur Guy Pearce. Edward Horniman erft een groot Engels landgoed van zijn overleden vader. Wanneer hij daar aankomt, blijkt dat het landgoed deel is geworden van een groot drugsimperium. Terwijl hij probeert om het huis en het land eromheen te beschermen, moet hij zich in vreemde bochten wringen en samenwerken met de criminelen die hem in de weg staan. Dat gaat hem echter makkelijker af dan verwacht…

3. Baby Reindeer

“Baby Reindeer” is een thriller serie die in april van 2024 uit is gekomen. De serie vertelt het heftige en waargebeurde verhaal van de filmmaker Richard Gadd, die toen hij net volwassen was stalking en misbruik meemaakte. In de serie werkt komiek Donny Dunn als barman, waar hij Martha ontmoet. Zij raakt compleet geobsedeerd door hem en blijft hem achtervolgen. Het is zeker geen luchtige serie, maar wel een die een belangrijk verhaal op een waardevolle manier in beeld brengt.

4. Fool Me Once

Begin dit jaar stond heel Netflix op zijn kop door het enorme succes van de thriller serie “Fool Me Once”. Het is dan ook een van de beste nieuwe Netflix series 2024. Deze mysterieuze serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Britse schrijver Harlan Coben. Na de moord op haar man Joe krijgt Maya van een vriendin een babytelefoon met een camera. Wanneer ze de beelden hiervan bekijkt, ziet ze Joe langskomen bij haar dochter. Maya gaat op zoek naar hoe dit kan, waarna ze opvallende connecties vindt met een andere moord die jaren geleden heeft plaatsgevonden.

5. Midsummer Night

Van alle nieuwe Netflix series 2024, is dit de meest recente. De serie “Midsummer Night” is een Noorse drama serie. Carina nodigt haar familie uit om op een traditionele manier Midzomer te vieren, de langste dag van het jaar. Helaas loopt de hele viering in de soep als er lang gekoesterde geheimen naar buiten worden gebracht.

0