Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Cadeaus waar je je vriend blij mee maakt!

Is je vriend jarig of wil je hem om een andere reden verrassen met een cadeau? Dan kun je misschien wel wat inspiratie gebruiken. Het is namelijk best lastig om een leuk én origineel cadeau voor een man te vinden. Van onderbroeken heren tot aan het ondernemen van een spannende activiteit: wij zetten tien ideeën op een rijtje!

Ondergoed

Onderbroeken heren komen altijd van pas. Je hebt immers nooit genoeg ondergoed in de kast liggen! Koop boxershorts heren van zijn favoriete merk of ga voor een grappig exemplaar. Laat bijvoorbeeld een foto van jezelf op een onderbroek bedrukken.

Games

Is je vriend een echte gamer? Koop dan een nieuwe game of gaming accessoires. Denk hierbij aan koptelefoon, muis, controller of – als je budget het toelaat – een tweede beeldscherm.

Spannende activiteit

Vriendjes die alles al hebben, verras je met een spannende activiteit. Bezoek samen een escape room, ga bungeejumpen of een ballonvaart maken. Maak het uitje extra spannend door hem van tevoren niet te vertellen wat jullie precies gaan doen.

Boek

Geef je vriend een boek cadeau die goed aansluit bij zijn interesses. Denk hierbij aan een biografie, een boek over zijn favoriete sport of hobby, een thriller of misdaadverhaal.

Pakket met lekkere hapjes/drankjes

Wil je graag een persoonlijk cadeautje geven? Stel dan een pakket samen met lekkere hapjes, drankjes en andere kleine cadeautjes. Uiteraard geef je hem precies wat hij lekker vindt of kies je een thema die goed aansluit bij zijn voorkeuren.

Hoodie

Een hoodie is een praktisch en leuk cadeau voor een man. Je weet namelijk zeker dat hij de hoodie zal dragen én aan jou zal denken. Met een beetje geluk mag je de hoodie zelfs lenen op een koude winteravond!

Sporttas

Heb je een sportief vriendje? Dan is een sporttas het ideale cadeau. Kies voor een kleur en merk die goed past bij de rest van zijn outfit. Let daarnaast op het model. Zo is een rugzak handig als je vriend met de fiets of motor naar de sportschool gaat.

Barbecue

De meeste mannen zijn dol op fikkies stoken. Maak je vriend daarom blij met een mooie barbecue. Zo kan hij op een legale manier een vuurtje maken, terwijl jij – hopelijk – geniet van een lekkere maaltijd.

Mini-koelkast

Voor vriendjes met een mancave, garage of hobbykamer is de mini-koelkast het perfecte cadeau. Zo kunnen ze hun favoriete drankjes lekker koud zetten en bij de hand houden tijdens het gamen of klussen.

Badjas

Last but not least, de badjas. Dit cadeautje is leuk om te geven én praktisch. Een badjas schiet je namelijk snel aan, zit comfortabel en komt goed van pas na het douchen, als je vriend nog niet aangekleed is of als hij naar de sauna gaat.

0