Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Botox: het geheime wapen voor een jonge en frisse look! 

Het uiterlijk wordt vandaag de dag steeds belangrijker. De meeste vrouwen kopen diverse soorten crèmes om rimpels te voorkomen op latere leeftijd. Het is onwijs leuk om er nog steeds goed uit te zien, ook al ben je wat ouder. Een goede kledingstijl, een sportieve levensstijl en het dragen van make-up kan wonderen doen, maar op een gegeven moment houd je de veroudering niet meer tegen. Je kan dan zelf actie ondernemen door naar een plastisch chirurg te stappen en voor botox te kiezen. Op deze manier blijf je fris en jong, zonder dat het al te veel moeite en tijd kost. Mensen hebben verschillende redenen om te kiezen voor botox: wat zijn deze precies, wie spuiten er precies botox en waar kan je dit laten doen?

Verminderen van rimpels 

Een van de hoofdredenen waarom mensen voor botox kiezen, is om de fijne lijntjes te laten verdwijnen en rimpels te verminderen. De zon, roken en stress zijn allemaal factoren die een belangrijke rol spelen bij het ontstaan van rimpels. Deze rimpels zijn veroorzaakt door spiersamentrekkingen, zoals fronsen of kraaienpootjes. Botox laat je spieren in je hoofd tijdelijk ontspannen, zodat je de rimpels minder ziet. Op deze manier zie je er een stuk jonger uit, en oog je ook frisser naar de buitenwereld toe. Je hoeft niet meer uren voor de spiegel door te brengen om er jonger uit te zien, een simpel prikje kan al wonderen doen!

Voor mannen en vrouwen 

Niet alleen vrouwen zweren bij botox, ook steeds meer mannen bezoeken de plastisch chirurg om wat botox in te laten spuiten tegen veroudering. Er heerst nog steeds een taboe rondom plastische chirurgie, maar botox lijkt steeds genormaliseerder en gangbaarder. Echter is dit vooral voor vrouwen, mannen durven vaak nog niet echt toe te geven. Deze schaamte is nergens voor nodig, want ook mannen kunnen gewoon langskomen bij de plastisch chirurg!

Een gespecialiseerde kliniek 

Veel vrouwen vinden het lastig om een geschikt instituut te vinden om botox in te laten spuiten. Je wilt natuurlijk niet dat het gaat ontsteken als je weer thuis bent, zodat je met een opgezwollen hoofd moet rondlopen in de kleur van een tomaat. Een hygiënische kliniek met deskundige medewerkers is precies wat je nodig hebt. Mocht je op zoek zijn naar botox Amsterdam, dan is de Amsterdam Skin Clinic een aanrader. In de hoofdstad zitten meerdere klinieken, maar deze springt er toch echt bovenuit. De medewerkers weten wat ze doen, en je wordt hier met respect behandeld. Je bent hier geen nummer maar een echt persoon. Al jouw vragen worden hier beantwoord en ze nemen de tijd voor je.

0