Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Bereken je premie voor je fietsverzekering! 

Een fietsverzekering voor je fiets afsluiten, kan op een overbodige zaak lijken. Echter loopt je fiets op straat diverse risico’s. Zo is het niet ongewoon dat fietsen worden gestolen. Jaarlijks doen meer dan 100.000 mensen aangifte van een gestolen fiets bij de politie. Dat is een vrij hoog aantal. Het zou dan ook zonde zijn als je waardevolle fiets gestolen wordt. Wil je jezelf indekken tegen de financiële gevolgen van een fietsverzekering? Sluit dan een fietsverzekering online af.

Wat dekt een fietsverzekering?

Waarom moet ik eigenlijk een fietsverzekering afsluiten? Met een fietsverzekering kun je je fiets verzekeren tegen schade en diefstal. Het is mogelijk om verschillende soorten fietsen te verzekeren. Ben je in bezit van een Tweedehandsfiets, een bakfietsen of een elektrische fiets? Dan is het mogelijk om je fiets tegen een relatief lage premie goed te verzekeren tegen diefstal en schade.

Hoe lang is de looptijd van een fietsverzekering?

Hoe lang loopt de fietsverzekering? Afhankelijk van je verzekeraar, is het in de meeste gevallen mogelijk om te kiezen voor een looptijd van 1, 3 of 5 jaar. Ben je geïnteresseerd in de kosten van een fietsverzekering? Bekijk dan gerust onze site. Via een online vergelijker kun je gemakkelijk diverse fietsverzekeringen vergelijken en afsluiten.

Hoe duur is een fietsverzekering?

Hoe duur is een fietsverzekering nou eigenlijk? Een fietsverzekering is niet een dure verzekering. Gemiddeld kun je je fiets laten verzekeren tegen een premie tussen de 2.50 euro en 3.50 euro per maand. Je kunt dus je fiets tegen een relatief lage maandelijkse premie goed laten verzekeren tegen schade of diefstal. Natuurlijk is je premie voor een fietsverzekering wel afhankelijk van je persoonlijke situatie. Via een online vergelijker kun je de exacte hoogte van de premie voor je fietsverzekering berekenen.

De premie van een fietsverzekering

Wat is de hoogte van de premie voor een fietsverzekering? Wanneer je een verzekering voor je fiets wilt afsluiten, kijkt een verzekeraar voor de berekening van je premie met name naar: je type fiets, woonplaats, looptijd, gekozen pakket en leeftijd. Wil je weten wat de exacte kosten voor je fietsverzekering zullen zijn? Dan kun je gerust een kijkje nemen op een vergelijkingssite voor verzekeringen. Via een vergelijkingssite kun je de goedkoopste verzekeringen voor je fiets vergelijken en afsluiten.  Bekijk wat er mogelijk is voor jou voor je fietsverzekering.


0