Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

8 x kledingadvies om er als een echte Parisienne bij te lopen!

Als er één land is met een modecultuur waar vrouwen er altijd cool én klassiek traditioneel bijlopen, dan is het Frankijk wel. Echte Parisiennes weten hoe je je als vrouw stoer, tijdloos én subtiel sexy moet kleden om in het oog te springen. Als je stylingadvies zoekt om er elegant bij te lopen, dan kun je uit de voeten met Franse kledingtips. We hebben acht Franse fashion tips voor je verzameld waar elke Parisienne zich aan houdt. Doe je voordeel met onze Franse fashion tips en zeg met de echte Parijse dames: J’aime la vie!

1. Grote zonnebrillen zijn formidable

In het zonnige Frankrijk zijn zonnebrillen altijd wel te zien. Ze behoren tot de typische Franse kledingstijl. Zeker echte Parisiennes dragen chique en grote lunettes de soleil.

franse outfit vrouw

2. Draag een modieuze riem voor een Franse outfit vrouw

Een riem behoort zonder twijfel tot de typische Franse outfit vrouw. Het hele jaar door en jaar in, jaar uit. Een riem rond je taille ziet er lekker stijlvol en heerlijk elegant uit!

3. Geen levensvreugde zonder kleurtje

Een kleurige jurk is ook populair in de typische Franse kledingstijl. Geen
joie de vivre in de lente en zomer zonder een vrolijke zomerjurk! Zorg er daarom voor dat je minimaal één leuk zomers bloemenjurkje in de kledingkast hebt liggen.

4. Verticale strepen zijn typisch Frans

Een van de typische Franse kledingkenmerken die je altijd terugziet, is de verticale streep. En dit kan alleen een broek of jurk zijn, maar mag ook gewoon van top tot teen.

5. Langer lijken met deze simpele truc

Wil je wat langer ogen dan je werkelijk bent? Franse mademoiselles lossen dit op door een broek en schoenen te dragen in dezelfde kleur. Je benen lijken hierdoor een stuk langer en je komt stijlvol over op je directe omgeving!

6. Meerdere witte bloesjes zijn een must

Een Franse schoonheid zonder een witte blouse ie je niet veel. De witte blouse is hét vrouwelijke modestuk bij uitstek in Frankrijk. Je loopt er lekker fris bij in de zomer en je kunt er je mooiste lichaamsvormen mee accentueren. Kopen dus. Niet één, maar minimaal twee!

7. Een wat langere pencil skirt

De rok die tot over de knieën valt, is ook een pronkstuk van Parisiennes. Dit soort jurken is niet alleen modieus, maar ook subtiel sexy: je laat als vrouw veel aan de verbeelding over.

8. Gebruik uitsnedes

Kies voor truitjes en shirts met een subtiele uitsnede, zodat er een klein stukje huid te zien is. Dit oogt stijlvol en subtiel. Maar houd het wel beperkt, want veel huid laten zien komt eerder ordinair dan elegant over.

0