Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

6 dingen die je met je beste vriendin gedaan moet hebben

Jullie vinden het vast heerlijk om te kletsen met een kop thee of een wijntje of om samen een goede film te kijken met een bak ijs. Maar als jullie over een aantal jaar samen terugkijken op wat jullie allemaal met elkaar hebben beleefd, zullen jullie het waarschijnlijk vooral over bijzondere momenten hebben die jullie meemaakten. Daarom staan hier 6 dingen die je met je beste vriendin gedaan wilt hebben.

1. Shop elkaars outfit

Test je kennis van de kledingsmaak van de ander of laat je vriendin iets aantrekken waar ze zelf niet snel voor zou kiezen. Als jullie de outfits aan hebben, moet dat natuurlijk ook op de foto worden vastgelegd. Of je nu een outfit voor elkaar koopt of een setje uitkiest voor alleen een pasbeurt: plezier gegarandeerd!

2. Maak een reis

Zoeken jullie de zon op of gaan jullie op avontuur in de Alpen? Met je vriendin erbij wordt het onvergetelijk. En als je na afloop een fotoalbum maakt, kunnen jullie er nog heel vaak op terugkijken.

3. Maak een afspeellijst

Je herkent vast hoe muziek je soms kan terugbrengen naar een bepaald moment. Hoe leuk is het om jullie samen door muziek te laten meevoeren naar iets wat jullie samen meemaakten? Hebben jullie samen gedanst op een nummer tijdens een concert of zochten jullie troost bij elkaar tijdens de titelsong na een film? Update de playlist!

4. Doe iets nieuws

Ga parachutespringen of schrijf je in voor een workshop bonbons maken. Met je beste vriendin erbij worden nieuwe dingen minder spannend én nog leuker! Misschien ontdekken jullie zelfs een nieuwe hobby.

5. Voorspel de toekomst

Over je toekomstdromen heb je het vast al vaak gehad met je beste vriendin. Maar draai de rollen nu eens om en voorspel de toekomst van de ander. Dat kun je “live” doen, maar je kunt het ook allebei opschrijven en het elkaar pas over een paar jaar laten lezen. Je komt er dan ook meteen achter hoe “paranormaal begaafd” jullie zijn.

6. Stap uit op een willekeurig station

De meeste reizigers weten waar ze heen reizen, maar doe eens gek en stap in de eerste trein die aankomt. Spreek af hoeveel haltes jullie blijven zitten en stap uit zonder voorbereid te zijn op waar jullie belanden. Bekijk ter plekke wat er te beleven valt en vermaak je! Waar je ook uitkomt: samen maken jullie er ongetwijfeld een prachtige dag van.

0