Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

5x leuke cadeaus voor kerst

De een houdt ervan en de andere vindt het verschrikkelijk: cadeaus shoppen voor kerst! Heb je nog geen idee wat je dit jaar gaat geven? Of ben je op zoek naar iets origineels? In dit artikel geven we je 5 tips om leuke cadeaus te geven aan je dierbare(n) voor kerst!

1. Gift set

Gift sets zijn ontzettend populair en dat is niet zo gek. Een gift set die bestaat uit cadeautjes waar bijvoorbeeld jouw vriendin blij van wordt, is een geweldig cadeau om te geven. Geschenksets zijn te vinden in allerlei categorieën en voor alle leeftijden. Je geschenkset wordt helemaal leuk als je hem zelf hebt samengesteld. Dit geeft je cadeau een persoonlijke touch en dat is iets wat tijdens de kerstdagen erg wordt gewaardeerd.

2. Armband

Een armband is een zeer persoonlijk cadeau om aan iemand te geven. Bijvoorbeeld met deze schakelarmband dames draag je je dierbaren deze kerst dichtbij. Je kunt de armband namelijk nog meer personaliseren door jullie namen en/of die van jullie kinderen erin te laten graveren. De armband ziet er luxe uit, is gemaakt van zilver, rvs of stainless steel en voorzien van diverse extra’s (zoals gekleurde kraaltjes). Met deze luxe uitziende armband met een persoonlijk tintje creëer je zeker weten een warm gevoel deze kerst!

3. Puzzel

December en de maanden na kerst lenen zich uitstekend om lekker avonden lang te puzzelen. Kies voor boekjes vol hersenkrakers of een puzzel waarop iets staat afgebeeld waar je dierbare van houdt en je cadeau kan niet missen. Heb je te maken met een puzzelfanaat? Kies dan een uitdagende puzzel waar uren plezier in gaat zitten. Om het cadeau persoonlijk te maken kun je ook je eigen puzzel ontwerpen. Hiervoor kies je een foto die je vervolgens als puzzel laat afdrukken. Puzzelplezier gegarandeerd!

4. Ketting

Kettingen zijn een mooi cadeau om voor kerst te geven. Een ketting met naam is niet alleen een opkomende trend, maar ook zeer persoonlijk. Houd je dierbaren dichtbij door de naam van hem of haar te laten graveren. Daarnaast kun je ook de naam van de persoon voor wie het cadeau bedoeld is laten graveren. Deze kettingen met naam zien er luxe uit en bevatten diverse uitvoeringen en extra’s, zoals een geboortesteen en zirkonia steentjes.

5. Boek

Dankzij TikTok is lezen weer helemaal hot! Of je dierbare nu een boekenwurm is of niet, ieder jaar komen er in het najaar geweldige kerstboeken uit. Geef een luchtig, romantisch kerstboek cadeau en wie weet krijgt je geliefde er wel een nieuwe hobby bij. Voor de boekenwurm is een e-reader waarop je meerdere e-books kwijt kunt een mooi cadeau voor kerst.

0